Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пържоли в Тенджера под Налягане

Пържоли в Тенджера под Налягане

Разгледай всички 22 избрани предложения относно пържоли в тенджера под налягане в Gotvach.bg.
Джолан в тенджера под наляганеДжолан в тенджера под наляганеИзплакнете ги със студена вода и ги сложете в по-дълбока тенджера под налягане....
Свински пържоли с гъби и топено сирене в йенска тенджераСвински пържоли с гъби и топено сирене в йенска тенджера
3
Отгоре подреждаме свинските пържоли, като овкусяваме със сол и черен пипер....
Ранни картофи в тенджера под наляганеРанни картофи в тенджера под налягане
Почистваме добре картофите под течаща вода и ги поставяме в тенджера под налягане....
Постни зеленчуци в тенджера под наляганеПостни зеленчуци в тенджера под налягане
Постните зеленчуци в тенджера под налягане са готови....
Свински език в тенджера под наляганеСвински език в тенджера под налягане
2
Свинският език в тенджера под налягане е готов....
Прясно зеле в тенджера под наляганеПрясно зеле в тенджера под налягане
3
Прясното зеле в тенджера под налягане е готово....
Бобена супа в тенджера под наляганеБобена супа в тенджера под налягане
Да ви е сладко с моята боб чорба в тенджера под налягане!...
Пилешка супа в тенджера под наляганеПилешка супа в тенджера под налягане
2
Пилешката супа в тенджера под налягане е готова....
Шкембе чорба в тенджера под наляганеШкембе чорба в тенджера под налягане
2
Друго нещо, което би ви спестило много време е да сварите шкембето в тенджера под налягане....
Кюфтета яхния в тенджера под наляганеКюфтета яхния в тенджера под налягане
В тенджера под налягане сложете лука, моркова и целината. Налейте вода, затворете капака и варете 5 минути....
Постен грах в тенджера под наляганеПостен грах в тенджера под налягане
1
Поръсете с копър и сервирайте постен грах в тенджера под налягане....
Зелеви сарми в тенджера под наляганеЗелеви сарми в тенджера под налягане
Сервирам зелевите сарми в тенджера под налягане и със сос и без сос, може и с туршия....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 5
52
41
31
21
10
Дай твоята оценка: