Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Риба Домашна Консерва Маринована

Риба Домашна Консерва Маринована

Открий всички 23 подбрани съвети за риба домашна консерва маринована в Gotvach.bg.
Пълнени чушки КонсерваПълнени чушки КонсерваСлед като се запържат, се сипва консервата с лятната манджа. Непрекъснато се бърка. Добавя се зеленчуковият бульон....
Боб от консерваБоб от консерва
Бобът се измива и оставя да се изцеди. Нарязваме лука и чесъна на кубчета и запържваме в нагорещено олио. Добавяме брашното, като разбъркваме постоянно...
Консерва скумрия РопотамоКонсерва скумрия Ропотамо
1
Добавят се консервираният грах, бобът (той също може да е от консерва - бял или червен), нарязаните печени чушки и смлените домати....
Маринована пържена рибаМаринована пържена риба
Пържената риба се поднася с гарнитура по избор, но задължително със студена бира. Маринованата пържена риба е готова....
Маринована бяла рибаМаринована бяла риба
Готовата риба се сервира студена с подходяща гарнитура — варени картофи, картофена салата или ориз....
Маринована печена рибаМаринована печена риба
Рибата се почиства и маринова с оцет, сол и черен пипер. Оставя се да престои половин час....
Консерва Ропотамо със скумрияКонсерва Ропотамо със скумрия
3
Опитай и другите ни рецепти за салати с риба или вкусна бобена салата....
Солена торта в консерваСолена торта в консерва
Необходима ни е празна консервна кутия, от по-големите, а също така и прозрачно фолио, с което облицоваме кутията отвътре....
Консерва скумрия на фурнаКонсерва скумрия на фурна
Сипваме в тава и прибавяме нарязаната краставичката и останалите домати, нарязани на кръгчета, рибата и черния пипер, като част от черния пипер прибавяме...
Домати консерва без варенеДомати консерва без варене
2
Доматите консерва без варене са готови....
Салата от домати (консерва)Салата от домати (консерва)
5
Доматите изсипвам в чиния, добавям олио и леко разбърквам. От лука изрязвам цветенца и листенца. Декорирам по желание....
Пастет от маринована рибаПастет от маринована риба
Почистете филето и го смелете (пасирайте). Наръсете го с малко лимонов сок и го оставете да отлежи за 5–10 минути. През това време разбийте маслото...

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 7
52
45
30
20
10
Дай твоята оценка: