Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ризото с Пиле и Къри

Ризото с Пиле и Къри

Открий всички 24 подбрани съвети за ризото с пиле и къри в Gotvach.bg.
Ризото с пиле и замразени зеленчуциРизото с пиле и замразени зеленчуциРизотото обикновено се сервира с настърган пармезан. Ризотото се поднася се със свежа салата според сезона....
Любимото ризото с пиле и зеленчуциЛюбимото ризото с пиле и зеленчуци
1
При сервиране поръсете обилно с кашкавал или настърган пармезан любимото ризото с пиле и зеленчуци....
Люто пиле, чушки и доматено ризотоЛюто пиле, чушки и доматено ризото
Загрявате предварително фурната на 200 градуса. Загрявате зехтина в голям стъклен/глинен съд и прибавяте лука, чесъна и чушките – разбърквайте...
Ризото с пиле и червено виноРизото с пиле и червено вино
Поднесете ризотото с настърган пармезан....
Ризото с пиле и зелен фасулРизото с пиле и зелен фасул
Разделете ризотото на порции и сервирайте с парче пилешко месо....
Зеленчуково ризотоЗеленчуково ризото
Като от време на време разбърквате внимателно ризотото, стараейки се да запазите цялостта на оризовите зрънца и същевременно да постигнете кремообразна...
Гъбено ризотоГъбено ризото
2
Накрая добавете запържените гъби и пармезана, разбъркайте добре и сервирайте ризотото горещо. Гъбеното ризото е много вкусно!...
Лимецово ризотоЛимецово ризото
Любимо ризото! Приятно готвене! Лимецовото ризото е готово....
Ризото КалабрезеРизото Калабрезе
Когато ризотото е готово само поръсете отгоре с настърган кашкавал и върнете във фурната докато той се разтопи....
Ризото БотичелиРизото Ботичели
Накрая слагаме настъргания кашкавал и маслото и разбъркваме хубаво, докато е още топло ризотото. Преди поднасяне декорираме с магданоз....
Горско ризотоГорско ризото
Готовото ризото поръсете с настърган пармезан. Насипете горското ризото в чинии и поднесете поръсено с люспи пармезан....
Ризото ПолоРизото Поло
1
Сервирайте, като поръсите ризотото с пиле с прясно смлян черен пипер и останалия пармезан. Добър апетит!...

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 8
54
43
31
20
10
Дай твоята оценка: