Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Саламурени Корнишони

Саламурени Корнишони

Разгледай всички 24 избрани предложения относно саламурени корнишони в Gotvach.bg.
Саламурени краставичкиСаламурени краставичкиПлътно натъпчете краставичките, като между тях слагайте почистени скилидки чесън....
Краставички в саламураКраставички в саламура
1
Избираме малки свежи краставички. Измиваме ги добре и нареждаме в буркани, като помежду им слагаме копър, дюлеви и вишневи листа....
Солени краставички в бидонСолени краставички в бидон
3
Почистените корнишони надупчете на няколко места с дебела игла. Подредете ги в бидона заедно с почистени скилидки чесън....
Ломска саламураЛомска саламура
Ломската саламура е супер вкусна....
Печена пилешка СаламураПечена пилешка Саламура
1
В тава се слага месото, чесън две цели скилидки, почистени от люспи и леко смачкани. Доматите също са цели, но са продупчени отгоре две дупки и отдолу...
Пиле в саламураПиле в саламура
3
Нарежете пилешкото на порции, загрейте олиото в дълбока тенджера и го запържете равномерно. Сложете почистените цели домати в тава с малко вода и...
Маслини в саламураМаслини в саламура
За приготвянето на саламурата ви е нужна едра морска сол, като съотношението сол/вода е около 80-100 г сол на литър....
Пилешка супа СаламураПилешка супа Саламура
1
Залейте пилето с 1 л вода, добавете пилешки бульон и сварете до готовност, като внимавате да не го преварите. След това го извадете, отцедете...
Шипка в саламураШипка в саламура
Пригответе саламура от меда, солта, водата и оцета. Ако се окаже, че не е достатъчна - направете още една....
Камби в саламураКамби в саламура
1
Слагаме всички съставки в една тенджера, варим всичко и заливаме бурканите с горещата саламура....
Солена туршия в бидонСолена туршия в бидон
5
Първите няколко дена се претаква по веднъж на ден, а след 1 седмица - солената туршия в бидон се претаква на няколко дни....
Бърза туршия в бидонБърза туршия в бидон
5
Необходим е съд (бидон) 20 - или 25 литра. Заливат се зеленчуците. Не се вари и не се стерилизира....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 6
51
43
32
20
10
Дай твоята оценка: