Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Свинската плешка се реже, така че да се образува голяма пържола. Месото се овкусява със солта, черния пипер и чубрицата....

Нарязваме месото на малки парчета, измиваме ги и ги мариноваме за 1 час в соевия сос. Запечатваме месото в загрят тиган за кратко, за да запазим соковете...

Натъркваме много добре месото с разбърканите соев сос, мед, горчица, сол, черен и червен пипер.
Оставяме месото да поеме за 1-2 часа.
На дъното...

Сложете плешката в тава. Добавете нарязания лук, водата и дафиновите листа.
Покрийте с фолио и запечете за 2.5-3 часа....

Загрейте фурната на 160 градуса. Загрейте олиото в тенджера и добавете нарязания бекон. Запържете го, докато стане хрупкав. Извадете го и го оставете...

3

Свинската плешка се нарязва на равни парчета, а картофите се обелват и нарязват на едро....

Свинската Плешка, печена в плик е много вкусна.
Свинско с картофи можете да приготвите по много начини, но резултатът е винаги вкусен!...
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 10
55
41
34
20
10
Дай твоята оценка: