Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свинска Плешка в Гювеч

Свинска Плешка в Гювеч

Открий всички 23 авторски предложения за свинска плешка в гювеч в Gotvach.bg.
Свинска плешка с картофиСвинска плешка с картофиСвинската плешка нарежете на сравнително еднакви по големина парчета....
Свинска плешка с картофкиСвинска плешка с картофки
Свинската плешка се нарязва на равни парчета, а картофите се обелват и нарязват на едро....
Руло от свинска плешкаРуло от свинска плешка
Свинската плешка се реже, така че да се образува голяма пържола. Месото се овкусява със солта, черния пипер и чубрицата....
Свинска плешка с праз, картофи и гъби в гювечСвинска плешка с праз, картофи и гъби в гювеч
Прехвърляме месото в гювеч и в мазнината сипваме нарязания на едро лук....
Свинска плешка с гъби и картофи в глинен гювечСвинска плешка с гъби и картофи в глинен гювеч
Наредете отстрани около плешката картофи и гъби. Върху месото сипете карамелизирания лук. Сипете сметаната за готвене в гювеча....
Задушена свинска плешка в пликЗадушена свинска плешка в плик
2
Опитайте и вие Задушена свинска плешка в плик!...
Вкусна супа от свинска плешкаВкусна супа от свинска плешка
Много вкусна супа от свинска плешка! Да ви е сладко!...
Пълнена свинска плешка с наденичкиПълнена свинска плешка с наденички
Готовата пълнена свинска плешка прехвърлете в по-голям листо алуминиево фолио и я завийте добре, за да си поеме соковете за 10-15 минути....
Лучен кебап със свинска плешкаЛучен кебап със свинска плешка
Нарежете свинското месо на хапки и го пуснете в тенджера с олио и залейте с една кафена чаша вода. Оставете да се готви под похлупак на тих огън...
Домашен суджук от свинска плешкаДомашен суджук от свинска плешка
8
Оставяме да се сушат на проветливо и защитено място домашен суджук от свинска плешка....
Свинска Плешка, печена в пликСвинска Плешка, печена в плик
Свинската Плешка, печена в плик е много вкусна. Свинско с картофи можете да приготвите по много начини, но резултатът е винаги вкусен!...
Свинска плешка с пресен грахСвинска плешка с пресен грах
Нарежете плешката на едри парчета, а лука и моркова - на ситно....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 6
52
42
31
21
10
Дай твоята оценка: