Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свинска Плешка в Гювеч

Свинска Плешка в Гювеч

Открий всички 23 авторски предложения за свинска плешка в гювеч в Gotvach.bg.
Свинска плешка с бираСвинска плешка с бираНачукайте свинското месо от плешка на хубаво правоъгълно парче....
Бавно печена свинска плешкаБавно печена свинска плешка
Сложете плешката в тава. Добавете нарязания лук, водата и дафиновите листа. Покрийте с фолио и запечете за 2.5-3 часа....
Свинска плешка с ябълкиСвинска плешка с ябълки
Загрейте фурната на 160 градуса. Загрейте олиото в тенджера и добавете нарязания бекон. Запържете го, докато стане хрупкав. Извадете го и го оставете...
Свинска плешка с гъби и картофи в глинен гювечСвинска плешка с гъби и картофи в глинен гювеч
Наредете отстрани около плешката картофи и гъби. Върху месото сипете карамелизирания лук. Сипете сметаната за готвене в гювеча....
Свинска плешка с праз, картофи и гъби в гювечСвинска плешка с праз, картофи и гъби в гювеч
Прехвърляме месото в гювеч и в мазнината сипваме нарязания на едро лук....
Свинска плешка с винен сосСвинска плешка с винен сос
Свинската плешка с винен сос се сервира със заливка от соса, картофено пюре, картофи соте, задушени зеленчуци или друга гарнитура по избор....
Задушена свинска плешка в пликЗадушена свинска плешка в плик
2
Опитайте и вие Задушена свинска плешка в плик!...
Домашен суджук от свинска плешкаДомашен суджук от свинска плешка
8
Оставяме да се сушат на проветливо и защитено място домашен суджук от свинска плешка....
Печена свинска плешка в пликПечена свинска плешка в плик
Така готовата плешка поставяме в плик за печене, като прибираме в хладилника за около 30 минути. Загряваме фурната на 200 градуса....
Вкусна супа от свинска плешкаВкусна супа от свинска плешка
Много вкусна супа от свинска плешка! Да ви е сладко!...
Свинска плешка, печена на фурнаСвинска плешка, печена на фурна
3
Свинската плешка се натрива обилно с получената смес. Престоява в хладилник завито 2 – 10 часа....
Свинска плешка с пресен грахСвинска плешка с пресен грах
Нарежете плешката на едри парчета, а лука и моркова - на ситно....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 6
52
42
31
21
10
Дай твоята оценка: