Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свинска Плешка в Гювеч
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свинска Плешка в Гювеч

Свинска Плешка в Гювеч

Открий всички 23 авторски предложения за свинска плешка в гювеч в Gotvach.bg.
Свинска плешка в гювечСвинска плешка в гювечСложете капака на гювеча и във фурната да се пече за 1 час. Махнете капака и запечете до лек загар....
Печена свинска плешкаПечена свинска плешка
Подберете свинска плешка със слой мазнина отгоре, която трябва да набраздите с ножа на ромбове....
Шпикована свинска плешкаШпикована свинска плешка
5
Обработвате месото с подправките, оставяте го да престои в марината около един час. След това правите с тънко ножче прорези и вкарвате чесана...
Свинска Плешка ЯхнияСвинска Плешка Яхния
1
Месото се нарязва на средни кубчета. В ниска тенджера то се запържва леко до побеляване. След това месото се изважда в чиния и там се запържват...
Чомлек със свинска плешкаЧомлек със свинска плешка
Чомлекът със свинска плешка е готов....
Свинска плешка с горчицаСвинска плешка с горчица
На дъното на гювеча слагаме олиото и 1/2 к.ч. вода. Печем в студена фурна за 3 часа на 160 градуса. Сервираме с гарнитура по избор....
Свинска плешка с рататуйСвинска плешка с рататуй
Нарязваме месото на малки парчета, измиваме ги и ги мариноваме за 1 час в соевия сос. Запечатваме месото в загрят тиган за кратко, за да запазим соковете...
Бавно печена свинска плешкаБавно печена свинска плешка
Сложете плешката в тава. Добавете нарязания лук, водата и дафиновите листа. Покрийте с фолио и запечете за 2.5-3 часа....
Свинска плешка с ябълкиСвинска плешка с ябълки
Загрейте фурната на 160 градуса. Загрейте олиото в тенджера и добавете нарязания бекон. Запържете го, докато стане хрупкав. Извадете го и го оставете...
Свинска плешка на фурнаСвинска плешка на фурна
4
Цялата тава покрийте с фолио и сложете свинската плешка да се пече бавно, за около 5 ч....
Свинска плешка с бираСвинска плешка с бира
1
Начукайте свинското месо от плешка на хубаво правоъгълно парче....
Пияна, пълнена свинска плешкаПияна, пълнена свинска плешка
3
Почистете месото от излишни тлъстини. Разрежете го на пеперуда, така че да може да се разтвори, да се напълни в последствие и да се завие на руло....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 6
52
42
31
21
10
Дай твоята оценка: