Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Сложете сол на вкус, налейте лимоновия сок, зехтина и разбийте на пюре, което да е по-едро. След това добавете и настъргания кашкавал....

Тиквичките се разполовяват и се издълбават. Вътрешното се реже на ситно. Тиквичките се варят за 5 минути в подсолена вода и се охлаждат.
В сгорещеното...

Сръбската скара е неустоима и ястието Плескавица по ловджийски само ще затвърди това....

Поръсете с нарязан на ситно магданоз и сервирайте пъдпъдъците по ловджийски с гарнитура по избор....

1

3

В дълбок съд се нагорещява олиото, след това се прибавят дробчетата, лукът.
Готвят се известно време, докато се задушат и след това се прибавя...
Рейтинг
4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: