Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински Котлет по Ловджийски

Свински Котлет по Ловджийски

Открий всички 24 авторски предложения относно свински котлет по ловджийски в Gotvach.bg.
Свински котлет в гювечСвински котлет в гювечВ елипсовиден глинен съд наливаме растителна мазнина на дъното и разпределяме част от зелените подправки, слагаме маринования свински котлет Подреждаме...
Свински котлет със спаначен сосСвински котлет със спаначен сос
Сложете сол на вкус, налейте лимоновия сок, зехтина и разбийте на пюре, което да е по-едро. След това добавете и настъргания кашкавал....
Пържоли по ловджийскиПържоли по ловджийски
1
Пържолите по ловджийски са готови....
Тиквички по ловджийскиТиквички по ловджийски
Тиквичките се разполовяват и се издълбават. Вътрешното се реже на ситно. Тиквичките се варят за 5 минути в подсолена вода и се охлаждат. В сгорещеното...
Кавърма по ЛовджийскиКавърма по Ловджийски
Кавърмата по Ловджийски е готова....
Плескавица по ловджийскиПлескавица по ловджийски
Сръбската скара е неустоима и ястието Плескавица по ловджийски само ще затвърди това....
Пъдпъдъци по ловджийскиПъдпъдъци по ловджийски
Поръсете с нарязан на ситно магданоз и сервирайте пъдпъдъците по ловджийски с гарнитура по избор....
Пиле по ловджийскиПиле по ловджийски
6
По желание към ястието се добавя нарязано на ситно люто чушле....
Заешко по ловджийскиЗаешко по ловджийски
1
Приготвя се марината от 1л. вода и 1 л. оцет. , прибавя се 1 глава лук, нарязан на четири равни части, 1 морков, малко целина, един корен пащърнак...
Свинско по ловджийскиСвинско по ловджийски
1
Поднесете свинското по ловджийски с резени лимон....
Заек по ловджийскиЗаек по ловджийски
3
Заекът се одира от кожата, почиства се от вътрешностите, измива се със студена вода и се накисва за 3 до 5 часа в студена вода. След това се залива...
Дробчета по ловджийскиДробчета по ловджийски
В дълбок съд се нагорещява олиото, след това се прибавят дробчетата, лукът. Готвят се известно време, докато се задушат и след това се прибавя...

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: