Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински Котлет по Ловджийски

Свински Котлет по Ловджийски

Открий всички 24 авторски предложения относно свински котлет по ловджийски в Gotvach.bg.
Кавърма по ЛовджийскиКавърма по ЛовджийскиКавърмата по Ловджийски е готова....
Плескавица по ловджийскиПлескавица по ловджийски
Сръбската скара е неустоима и ястието Плескавица по ловджийски само ще затвърди това....
Пиле по ловджийскиПиле по ловджийски
6
По желание към ястието се добавя нарязано на ситно люто чушле....
Пържоли по ловджийскиПържоли по ловджийски
1
Пържолите по ловджийски са готови....
Пъдпъдъци по ловджийскиПъдпъдъци по ловджийски
Поръсете с нарязан на ситно магданоз и сервирайте пъдпъдъците по ловджийски с гарнитура по избор....
Тиквички по ловджийскиТиквички по ловджийски
Тиквичките се разполовяват и се издълбават. Вътрешното се реже на ситно. Тиквичките се варят за 5 минути в подсолена вода и се охлаждат. В сгорещеното...
Риба по ловджийскиРиба по ловджийски
Рибата се почиства от костите и кожата и полученото филе се измива в студена вода, отцежда се и се нарязва на едри кубчета. Поръсва се със сол и черен...
Гювечета по ловджийскиГювечета по ловджийски
Поднесете гювечетата по ловджийски с люта чушка по желание....
Дробчета по ловджийскиДробчета по ловджийски
В дълбок съд се нагорещява олиото, след това се прибавят дробчетата, лукът. Готвят се известно време, докато се задушат и след това се прибавя...
Заек по ловджийскиЗаек по ловджийски
3
Заекът се одира от кожата, почиства се от вътрешностите, измива се със студена вода и се накисва за 3 до 5 часа в студена вода. След това се залива...
Пуйка по ловджийскиПуйка по ловджийски
1
Бутчетата се наръсват с черен пипер и сол, пържат се в олио. Добавя се наситнен лук, запържва се, слага се бульон. Вари се 40 минути. Добавят...
Агнешко по ловджийскиАгнешко по ловджийски
Смесете розмарина, чесъна, солта и черния пипер. Направете разрези в агнешкото и го натрийте хубаво с микса подправки. Загрейте зехтина и запържете...

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: