Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински Пастет

Свински Пастет

Открий всички 24 подбрани съвети относно свински пастет в Gotvach.bg.
Гъбен пастет с тофуГъбен пастет с тофуПриберете готовия гъбен пастет с тофу в хладилник. Сервирайте вашия веган пастет със сухари, френска франзела или др....
Яйчен пастет с тикваЯйчен пастет с тиква
Разбъркваме всичко заедно с хималайска сол на вкус, малко черен млян пипер и чубрица (по желание) към пастета....
Вкусен пастет в бурканиВкусен пастет в буркани
Получава се съвсем леко сладникав вкусен пастет в буркани....
Шоколадов пастет с орехиШоколадов пастет с орехи
Сварете млякото, захарта, какаото и маслото. Отделете от тази смес малко, а към другата, след като изстине, прибавете разбитите яйца, счуканите...
Лесен пастет с извараЛесен пастет с извара
Изсипва се изварата в купа и към нея се добавя омекналото на стайна температура масло, смляния лук и подправките. Смесва се добре и се оставя...
Пастет с червен хайверПастет с червен хайвер
4
Върху всяко малко парченце хляб нанасяме от пастета с помощта на чаена лъжица. Редим парченцата типов хляб с пастета в чиния....
Шоколадов пастет с ликьорШоколадов пастет с ликьор
След това изваждаме стегнатия шоколадов пастет, махаме фолиото и режем на филийки. Може да поднесем с топка ванилов сладолед. Добър апетит!...
Млечен пастет с яйцаМлечен пастет с яйца
Приготвеният пастет може да се гарнира с маслините и пресни подправки. Най-вкусен е, когато престои няколко часа в хладилник....
Рибен пастет с нахутРибен пастет с нахут
Рибният пастет с нахут е много сполучлив....
Грахов пастет с ментаГрахов пастет с мента
Нашия здравословен грахов пастет е готов за поднасяне със стрък мента!...
Грахов пастет с орехиГрахов пастет с орехи
2
Всички продукти се пасират заедно до получаване на гладка смес - пастет. Граховият пастет с орехи е готов....
Вегетариански Пастет с ЛещаВегетариански Пастет с Леща
Поднасяме пастета от леща, като поръсваме малко червен пипер и добавяме няколко капки зехтин....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 10
53
43
33
21
10
Дай твоята оценка: