Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свинско Друсано с Лук

Свинско Друсано с Лук

Открий всички 24 избрани предложения относно свинско друсано с лук в Gotvach.bg.
Печено свинско месо с лукПечено свинско месо с лукДолива се малко вода и свинското се пече на слаб огън 2 часа. Към края на печенето се слага кетчуп. Печеното свинско месо с лук е готово....
Свинско с лук и гъбиСвинско с лук и гъби
Свинското месо се реже на кубчета и се запържва до златисто. След това добавяте лютеницата и ги запържвате заедно за 10 минути....
Свинско с лук и пиперкиСвинско с лук и пиперки
Свинското месо се почиства от ципете (ако има) и се нарязва на едри парчета....
Свинско месо с праз лукСвинско месо с праз лук
2
Нарежете месото на хапки. Сложете маста в тиган и прибавете месото. Пържете до готовност като го разбърквате периодично. През това време изчистете...
Свинско с лук и сметанаСвинско с лук и сметана
Прибавете свинското месо. Поръсете със сол и черен пипер на вкус. Изпържете месото....
Свинско с лук в гювечСвинско с лук в гювеч
Нарязваме месото на хапки и ги задушаваме в мазнина заедно със солта, черния и червен пипер. Прехвърляме хапките в гювеч, а в същата мазнина запържваме...
Свинско с лук и морковиСвинско с лук и моркови
1
Месото се нарязва на малки парчета и се запържва в дълбока тенджера. Лукът се нарязва ситно. Морковите се нарязват на кръгчета. Добавят се към месото...
Свинско с лапад и зелен лукСвинско с лапад и зелен лук
1
Свинското с лапад и зелен лук е готово....
Свинско руло с лук и беконСвинско руло с лук и бекон
В купа смесете олио, сол, черен, червен пипер и любима подправка за свинско месо, аз сложих провансалски билки....
Кавърма от свинско месо с лукКавърма от свинско месо с лук
2
Кавърмата от свинско месо с лук е готова....
Свинско месо с лук и чушкиСвинско месо с лук и чушки
Слагате червения пипер и разбърквате хубаво пърженото свинско. Махате тавата от котлона, слагате подправките и ястието е готово....
Кавърма от свинско с праз лукКавърма от свинско с праз лук
1
Кавърмата със свинско и праз лук се оставя на умерена температура на котлона още няколко минути, докато остане на мазнина. Добър апетит!...

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: