Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Запечено свинско с броколи и сметана на фурнаВ тава поставяме измитото и нарязано на хапки свинско месо.
Поставяме във фурната да се запече за кратко....
Свинско със сметанаИзчакайте за заври, поръсете със сол, черен пипер, галетата и сметаната.
Щом сосът кипне, свалете от огъня и залейте с него пържолите....
3
Свинско запечатано в гювеч
Свинското се нарязва на пържоли. Правят се леки разрези по пържолките. Осоляват се от двете страни....
Славянски гювеч със свинскоЯстието се разбърква и се изсипва в гювеч.
Печете славянския гювеч на умерена фурна, а ястието се поднася с наситнен магданоз....
4
Манастирски гювеч със свинско
След десетина минути прибавете маслините и печете гювеча на 200 градуса около 30-35 минути.
Поръсете с нарязан магданоз....
Пъстър гювеч със свинско
Оттегляте от котлона и прибавяте месото, обърквате добре и пресипвате в йенски или обикновен гювеч и печете на умерена фурна (около 180 градуса) за...
Мариновано свинско в гювеч
Захлупете гювеча и гответе на 220 градуса за около 30-35 минути.
Маринованото свинско в гювеч е готово....
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 10
51
45
33
21
10
Дай твоята оценка: