Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свинско-славянски гювеч
Свинско-славянският гювеч се сервира поръсен със ситно нарязан магданоз.
Добър апетит!...
Запечено свинско с броколи и сметана на фурна
В тава поставяме измитото и нарязано на хапки свинско месо.
Поставяме във фурната да се запече за кратко....
Свинско със сметанаИзчакайте за заври, поръсете със сол, черен пипер, галетата и сметаната.
Щом сосът кипне, свалете от огъня и залейте с него пържолите....
3
Манастирски гювеч със свинско
След десетина минути прибавете маслините и печете гювеча на 200 градуса около 30-35 минути.
Поръсете с нарязан магданоз....
Винено свинско в гювечНадребняваме измитото и почистено свинско, след което го осоляваме и запържваме в тиган с половината мазнина....
1
Пъстър гювеч със свинско
Оттегляте от котлона и прибавяте месото, обърквате добре и пресипвате в йенски или обикновен гювеч и печете на умерена фурна (около 180 градуса) за...
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 10
51
45
33
21
10
Дай твоята оценка: