Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свинско с Гъби и Лук в Гювеч

Свинско с Гъби и Лук в Гювеч

Прегледай всички 21 авторски предложения за свинско с гъби и лук в гювеч в Gotvach.bg.
Гъби със свинско месо и пресен лукГъби със свинско месо и пресен лукЗапържих месото, нарязано на хапки, до златисто, добавих лука и гъбите, нарязани на кубчета, моркова, виното и сложих подправките. Долях около...
Свинско с лук в гювечСвинско с лук в гювеч
Прехвърляме хапките в гювеч, а в същата мазнина запържваме нарязаните моркови и лук. Пържим 10 минути, като бъркаме. Прехвърляме в гювеча....
Свинско месо с гъби и лук на тиганСвинско месо с гъби и лук на тиган
Сервираме свинското с лук топло....
Свинско с лук и гъби в сметанов сосСвинско с лук и гъби в сметанов сос
4
Прибавете месото, нарязано на късчета, и нарязаните на филийки гъби. Овкусете със сол и черен пипер....
Ястие със свинско месо, праз лук и гъбиЯстие със свинско месо, праз лук и гъби
1
Ястието със свинско месо, праз лук и гъби е готово....
Гъби със свинско в гювечГъби със свинско в гювеч
1
Прехвърлете месото в гювеча. Лука и моркова нарежете на кубчета, гъбите на по-дебели филийки, чесъна на дребно....
Свинско с гъби в гювечСвинско с гъби в гювеч
1
Уникално крехко и вкусно свинско с гъби в гювеч....
Свинско с гъби в гювечСвинско с гъби в гювеч
Добавете след това нарязания лук, чушката, пушените гърди и гъбите....
Свинско с лук и гъби върху канапе от оризСвинско с лук и гъби върху канапе от ориз
Месото се нарязва на късчета, смесва се с всички продукти за маринатата и се оставя да престои поне час. Оризът се измива, слага се в тенджера,...
Винено свинско с гъби в гювечВинено свинско с гъби в гювеч
2
Прехвърлете месото в гювеча....
Гювеч със свинско, ориз и гъбиГювеч със свинско, ориз и гъби
След две-три минути зеленчуковата смес се изсипва в гювеч. Прибавя се и месото. Добавя се сол на вкус, черен пипер и джоджен....
Гювеч със свинско, картофи и гъбиГювеч със свинско, картофи и гъби
След като сме приготвили всичко, започваме да редим в гювеча - най-отдолу слагаме картофи, после ребърцата, пак малко картофи, лук, морковите, гъбите...

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 10
53
43
34
20
10
Дай твоята оценка: