Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Месото и лукът се нарязват на едри кубчета, чушките се нарязват на широки парчета, гъбите се разрязват на четвъртинки....

2

Поднасяме пърженото свинско с лимон и чаша червено вино.
Сочното пържено свинско с лук и гъби е готово....

Внимателно наливам малко вода отстрани и поразклащам тавичката, за да се размеси с мазнината и поставям във фурната на 230 градуса, печене отгоре...

Щом порозовее прибавете нарязания на филийки лук.
Похлупете тенджерата и задушавайте, докато лукът омекне напълно....

4

След това прехвърляме зеленчуците при свинското и внимателно разбъркваме.
Запичаме в предварително загрята фурна на 200 градуса до готовност....

Прибавете ситно нарязаните лук и гъби, обелените и ситно нарязани домати, както и счуканата скилидка чесън....

Върху месото се слага лукът, след това морковите и накрая-гъбите.
След това се добавя водата, виното и маслото. Пече се 2 часа на 220 градуса...
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 3
51
41
30
21
10
Дай твоята оценка: