Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

1

Съхраняват се в хладилник, може да се използват при направата на кексове, козунаци и други сладкиши....

В комбинация със захар и сметана, като топинг за сладолед и палачинки, за намазване на пай, чийзкейк и други плодови сладкиши, като глазура, то придава...

1

Залива се с пандишпановата смес и нашият ябълков сладкиш се пече.
Ябълковият сладкиш и чаени бисквитки е много вкусен и лесен за приготвяне....

Прибавя се прясно мляко, олио и накрая пресято брашно с бакпулвера....

Бисквитите се натрошават и се смилат. Бадемите се смилат заедно със захаросаните плодове. Смесват се с бисквитите и по малко се добавя маскарпонето...

Полученият карамелен топинг може да се използва за декорация и допълнителен вкус към торти и сладкиши, домашен сладолед, пастички и други....
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 10
53
44
32
21
10
Дай твоята оценка: