Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Лимоново масло за сладкишиЛимоновата кора се настъргва на ситно, като се внимава да не се засяга бялата част.
Изстисква се сокът на лимоните.
В тиган се смесват настърганата...
Вишни, захаросани за сладкиши
Вишните се почистват от костилките. Това става с тънкия край на безопасна игла или със специален уред за вадене на костилки.
Слагат се в голам...
Летен плодов сладкиш и ментинка
Прибавя се прясно мляко, олио и накрая пресято брашно с бакпулвера....
Ябълков сладкиш и чаени бисквитки
Залива се с пандишпановата смес и нашият ябълков сладкиш се пече.
Ябълковият сладкиш и чаени бисквитки е много вкусен и лесен за приготвяне....
Пържени сладкиши Букви и числаВ брашното се слагат мекото масло, бакпулверът и захарта. Добавят се яйцата, сокът от лимон, канелата, ванилията, като се омесва на ръка гладко тесто...
1
Желе от малини за сладкиши
В комбинация със захар и сметана, като топинг за сладолед и палачинки, за намазване на пай, чийзкейк и други плодови сладкиши, като глазура, то придава...
Захаросани портокалови корички за сладкиши
Съхраняват се в хладилник, може да се използват при направата на кексове, козунаци и други сладкиши....
Шоколадова глазура за торти и сладкишиСложете сметаната в касерола. Включете котлона и изчакайте да заври.
Махнете и добавете кравето масло на кубчета. Разбъркайте и сложете шоколада...
2
Карамелен топинг за сладкиши и торти
Полученият карамелен топинг може да се използва за декорация и допълнителен вкус към торти и сладкиши, домашен сладолед, пастички и други....
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 10
53
44
32
21
10
Дай твоята оценка: