Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сладкиши с яйца и мляко

Сладкиши с яйца и мляко

Прегледай всички 88 подбрани съвети за сладкиши с яйца и мляко в Gotvach.bg.
Карамелен сироп за сладкишиКарамелен сироп за сладкишиПолученият сироп е подходящ за сиропиране на торти и сладкиши....
Основен крем за сладкишиОсновен крем за сладкиши
1
Този яйчен крем може да се използва при приготвянето на най-различни сладкиши....
Великденски сладкиши със стафидиВеликденски сладкиши със стафиди
1
Тестото се разделя на четири и се оформят сладкиши....
Захаросани портокалови корички за сладкишиЗахаросани портокалови корички за сладкиши
Съхраняват се в хладилник, може да се използват при направата на кексове, козунаци и други сладкиши....
Айсинг за декорация на сладкишиАйсинг за декорация на сладкиши
3
Айсингът за декорация на сладкиши е готов....
Желе от малини за сладкишиЖеле от малини за сладкиши
В комбинация със захар и сметана, като топинг за сладолед и палачинки, за намазване на пай, чийзкейк и други плодови сладкиши, като глазура, то придава...
Пържени сладкиши Букви и числаПържени сладкиши Букви и числа
1
Добавят се яйцата, сокът от лимон, канелата, ванилията, като се омесва на ръка гладко тесто....
Ябълков сладкиш и чаени бисквиткиЯбълков сладкиш и чаени бисквитки
Залива се с пандишпановата смес и нашият ябълков сладкиш се пече. Ябълковият сладкиш и чаени бисквитки е много вкусен и лесен за приготвяне....
Летен плодов сладкиш и ментинкаЛетен плодов сладкиш и ментинка
Прибавя се прясно мляко, олио и накрая пресято брашно с бакпулвера....
Бадемов крокан за сладкиши и десертиБадемов крокан за сладкиши и десерти
Бадемовият крокан е подходящ за торти, сладкиши, сладолед....
Новогодишни кейк попс – сладкиши на клечкаНовогодишни кейк попс – сладкиши на клечка
Бисквитите се натрошават и се смилат. Бадемите се смилат заедно със захаросаните плодове. Смесват се с бисквитите и по малко се добавя маскарпонето...
Карамелен топинг за сладкиши и тортиКарамелен топинг за сладкиши и торти
Полученият карамелен топинг може да се използва за декорация и допълнителен вкус към торти и сладкиши, домашен сладолед, пастички и други....

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 10
53
44
32
21
10
Дай твоята оценка: