Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Шоколадова глазура за торти и сладкишиСложете сметаната в касерола. Включете котлона и изчакайте да заври.
Махнете и добавете кравето масло на кубчета. Разбъркайте и сложете шоколада...
Шоколадов ганаш за торти и сладкиши
Това е най-обикновеният шоколадов ганаш за торти и сладкиши.
В малък съд се сипва сладкарската сметана....
Пухкав пандишпан за сладкиши и торти
Изпечете пухкавия пандишпан за сладкиши и торти за около 35-40 мин., като задължително държите вратичката на фурната затворена през първите 20 мин...
Карамелен топинг за сладкиши и торти
Полученият карамелен топинг може да се използва за декорация и допълнителен вкус към торти и сладкиши, домашен сладолед, пастички и други....
Карамелена Заливка за Еклери и Сладкиши
С помощта на малка лъжичка нанасяме приготвената заливка върху готовите еклери или други сладкиши....
Новогодишни кейк попс – сладкиши на клечка
Бисквитите се натрошават и се смилат. Бадемите се смилат заедно със захаросаните плодове. Смесват се с бисквитите и по малко се добавя маскарпонето...
Захаросани портокалови кори за торти и сладкиши
Използвайте озахарените корички за различни сладкиши по ваш избор.
Захаросаните портокалови кори за торти и сладкиши са готови....
Карамелен крем за еклери, торти и сладкиши
Домашният карамелен крем за еклери, торти и сладкиши е много вкусен....
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 10
53
44
32
21
10
Дай твоята оценка: