Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сочен Свински Стек

Сочен Свински Стек

Разгледай всички 36 авторски предложения за сочен свински стек в Gotvach.bg.
Свински пържоли натюрСвински пържоли натюрПлешката нарежете на тънки пържоли, ако на места е по-дебело парчето, леко го нацепете или начукайте....
Пияни свински пържолиПияни свински пържоли
Месото се нарязва с дебелина около 1 см и се овкусява с подправките и зехтина. Накрая сипваме бирата върху тях и ги оставяме в хладилника за няколко...
Пълнени свински пържолиПълнени свински пържоли
2
Размийте 2-3 с.л. горчица във виното, прибавете сол и черен пипер на вкус и накиснете пържолите поне за 2 часа....
Задушени свински пържолиЗадушени свински пържоли
6
Може да поднесете задушените свински пържоли с гарнитура от картофено пюре, задушени зеленчуци или туршия....
Мариновани свински пържолиМариновани свински пържоли
1
Начукайте добре свинските пържоли и ги поставете в плитка тавичка....
Празнични свински пържолиПразнични свински пържоли
1
Начукайте почистените пържоли с дървено чукче, посолете и поръсете с част от смления черен пипер....
Сочни свински пържолиСочни свински пържоли
8
Месото се нарязва на пържоли (аз лично не ги начуквам) и една по една се прибавят към готовия сос....
Крехък и сочен свински дроб на тиганКрехък и сочен свински дроб на тиган
Насладете се на този толкова крехък и сочен свински дроб на тиган. Добър апетит!...
Стек от свинско месоСтек от свинско месо
1
Завива се във формата на вретено и се прави двойна панировка: брашно, яйце, галета, яйце и се пържи първо от завитата страна....
Печени медени свински пържолиПечени медени свински пържоли
Покрийте пържолите с фолио. Оставете за 5 минути да почине. Чудни печени медени свински пържоли за цялото семейство!...
Свински пържоли от бутСвински пържоли от бут
Изпечените свински пържоли от бут по желание поливаме с още соев сос....
Бързи свински мариновани пържолиБързи свински мариновани пържоли
Върнете свинските мариновани пържоли във фурната и печете още 10 минути....

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: