Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кебап в гювечеНарежете морковите и лука, както и месото на парчета, след което го овкусете със сол, черен пипер.
Сложете да се запържи, докато смени цвета си...
Кебап в бохчаОтстраняваме меката част от вътрешността на хляб и на нейно място сипваме готовия свински кебап....
2
Друсан кебап с пилешко
Друсаният кебап с пилешко е готов.
Ако ти харесва рецептата, опитай и нашите предложения за султан кебап или адана кебап....
Свински кебап в стомна
Нарязваме месото на средни парчета, а сланината - на дребно, поставяме ги в стомна за печене.
Добавяме сол, черен пипер, бахар, дафинов лист, доматеното...
Агнешки кебап с гъби
Агнешкото месо се нарязва на хапки, които после запържваме в сгорещена мазнина.
Щом се зачерви месото, го овкусяваме с половината от универсалната...
Винен кебап с пилешкоПилешкото месо се измива, подсушава и нарязва на късчета. Запържва се в дълбок тиган или тенджера и се прехвърля за малко в друг съд.
В същата...
2
Телешки кебап с горчица
Нарежете телешкото месо на кубчета със страна 2-3 см. Смесете горчицата, хряна, захарта, брендито и киселото мляко и разбъркайте.
С получената...
Винен кебап с гарнитура
Направете гарнитурата за кебапа като в тенджерка сложите ориза, сол и зеленчуковия бульон....
Тас кебап с манатарки
Захлупваме тенджерата и готвим тас кебапа на слаб огън 10-15 минути.
Сервираме тас кебапа, гарниран с кисели краставички....
Винен кебап с фиде
В отделен тиган се запържва маслото с брашно и при непрекъснато бъркане се добавя към кебапа. Оставя се ври още десетина минути....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: