Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Бъркан тутманикТутманикът се пече в умерена фурна (180-200 градуса) до "суха клечка".
Бърканият тутманик е готов....
4
Овчарски тутманикПечем тутманика за около 40 мин. Поднасяме го с айран.
Овчарският тутманик е готов....
1
Слоест тутманикХарактерното за този тутманик е че втасва, докато се пече, а резултатът е страхотен.
Слоестият тутманик е готов....
3
Ретро ТутманикЗагряваме фурната на 180 градуса и слагаме ретро тутманика да се пече около 10 минути....
1
Царски тутманикТутманикът става като памук, с хрупкава коричка, много сирене и аромат на масло.
Царският тутманик е невероятен....
3
Лимецов Тутманик
Отгоре витият тутманик се полива с олио. Пече се 60 мин лимецовият тутманик в предварително загрята фурна на 160 градуса....
Тутманик Балканджийски
Този невероятно вкусен тутманик е изключително популярен в балканджийския регион около София, и по-точно в с....
Рейтинг
4
Общо гласували: 9
52
45
32
20
10
Дай твоята оценка: