Gotvach.bg»Избрани Колекции»Тутманик със Суха мая
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тутманик без маяПечем тутманика без мая на 200 градуса, без вентилатор докато тутманика придобие златист цвят....
Бъркан тутманик с мая
Печете пухкавия тутманик в загрята фурна на 160°C до готовност.
Още топъл, се намазва с масло бърканият тутманик с мая....
Вкусен тутманик с маяБрашното се пресява и се прави кладенче по средата. Във водата се разтварят олиото, солта, захарта и маята и се изсипват по малко в брашното, като...
1
Вкусен триъгълен тутманик с маяВтасалия тутманик го намазвам с разбито яйце и изпичам за около 30 минути в загрятата фурна до златист цвят....
1
Тутманик с мая и кисело млякоТутманика изпечете на 200 градуса в предварително загрята фурна за около 35-40 минути, като последните 10-15 минути намалите температурата на 160...
1
Пухкав Тутманик с Мая и СиренеОформеният тутманик се покрива с найлон и се оставя на топло място, за около 30 минути....
4
Мандраджийски тутманик
След като е изпечен и готов тутманикът, още горещ се минава с бучка масло.
Мандраджийският тутманик е много вкусен....
Трицветен тутманик
Поръсете тутманика с останалото масло, нарежете го на парчета и печете на 200 градуса около 40 минути.
Трицветният тутманик е готов....
Комбиниран тутманик
Малко преди да извадите тутманика, го намажете с чесновото масло.
Комбинираният тутманик е готов....
Точен тутманик
След като тутманикът ви е вече готов и опечен, го оставяме да иде до нивата, или с една дума - да изстине за около един час точен тутманик....
Рейтинг
4
Общо гласували: 9
52
45
32
20
10
Дай твоята оценка: