Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Питка за Св. св. Константин и Елена
Активирайте маята в малко от топлото мляко с захарта и поръсете с брашно, оставете да шупне и изпълни купичката, за препоръчване е битова керамична...
Еленска кавърма
Еленското месо се сварява и нарязва на дребно.
Запържва се лука с малко зехтин и се добавят чушките, после еленското. Като се позапържи се добавя...
Еленско филеФилетата се задушават в половината от мазнината, наредени отгоре със задушени гъби, които са покрити с парче сланина.
След като се позапекат на...
1
Коледно филе
Смесват се карамфилът, черният пипер, бахарът и индийското орехче. Прибавят се, медът, захарта, канелата и солта.
Месото се поставя в купа и се...
Пълнено пилешко филе
Разбиваме яйцето и смесваме всички подправки в чинийка, овалваме напълненото филе в него, след което овалваме и в подправките....
Хрупкаво рибно филе
1. Рибата се натрива с лимонов сок, посолява се, подправя се с черен пипер и майорана и се оставя да преседи така около час.
2. След това се овалва...
Свинско филе Строганов
Махнете мазнината от свинското и го нарежете напречно на мускула на парчета 1 см /4см.
Загрейте половината олио и масло в голям тиган и изпържете...
Филе по странджански
Нарежете месото надлъжно на порционни парчета. Начукайте ги, за да ги изтъните, и им придайте елипсовидна форма. Поръсете ги със сол и пипер и ги...
Рейтинг
4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: