Gotvach.bg»Избрани Колекции»Филе Елена
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Филе Елена от свински вратРазтваряме едрата сол във водата. Потапяме почистения свински врат в саламурената вода за 24 часа.
След като пренощува месото в саламурата, го...
3
Филе ЕленаСлед около 3 седмици вашето филе Елена е готово.
Съхранявайте сушеницата в хладилник, увито в хартия....
9
Яйца с филе Елена по рецепта на Звездев
Във всяка от формите, които са намазани, се слагат филийки от филе Елена на дъното и по стените, за да се оформи купичка....
Бързо и лесно Филе ЕленаМесото се измива и подсушава много добре, a ако парчето е много дебело, се реже през средата. Трябва ви кутия с капак. В нея се слага месото, обилно...
1
Пълнени гъбки с филе Елена
Нарязваме на ситни кубчета филето Елена и пълним гъбите.
Печем в предварително загрята фурна на 200°C....
Свинско Елена на фурна
Нарязваме свинското на късчета и го запържваме леко в тиган. След като сме го запържили до порозовяване, го прехвърляме в тава и му добавяме брашното...
Черен дроб от елен с бекон
Накиснете предварително черния дроб от елен в млякото за няколко минути....
Рейтинг
4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: