Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Луканка и Филе Елена
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Филе Елена от свински вратРазтваряме едрата сол във водата. Потапяме почистения свински врат в саламурената вода за 24 часа.
След като пренощува месото в саламурата, го...
3
Филе ЕленаСлед около 3 седмици вашето филе Елена е готово.
Съхранявайте сушеницата в хладилник, увито в хартия....
9
Панагюрска луканка и филе Елена са защитени продукти
Това са панагюрската луканка и любимото на мнозина филе Елена....
Панагюрската луканка и филе Елена се правят от вносно месо
Оказва се, че типичните български деликатеси като панагюрската луканка и филе Елена, които преди време бяха защитени от Европейската комисия, се...
Яйца с филе Елена по рецепта на Звездев
Във всяка от формите, които са намазани, се слагат филийки от филе Елена на дъното и по стените, за да се оформи купичка....
Свинско Елена на фурна
Нарязваме свинското на късчета и го запържваме леко в тиган. След като сме го запържили до порозовяване, го прехвърляме в тава и му добавяме брашното...
Бързо и лесно Филе ЕленаФилето се измива добре от захарта и се подсушава, след което се връща в кутията и се посипва обилно със сол....
1
Пълнени гъбки с филе Елена
Нарязваме на ситни кубчета филето Елена и пълним гъбите.
Печем в предварително загрята фурна на 200°C....
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 9
52
44
31
22
10
Дай твоята оценка: