Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Приготвя Еленско Филе
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Приготвя Еленско Филе

Как се Приготвя Еленско Филе

Прегледай всички 12 авторски предложения за как се приготвя еленско филе в Gotvach.bg.
Еленско филеЕленско филеСлед като се позапекат на фурна с малко вода или бульон, поднасят се залети със сос, който се приготвя по следния начин: Брашното се пържи в равно...
Еленско платоЕленско плато
Филе Елена, Еленски бут и Еленска сланина са продукти от свинско месо, приготвено в Еленският балкан, а не мезета от еленско месо....
Марината за еленскоМарината за еленско
След около 1 час еленското може да се извади от маринатата и да се изпържи или изпече....
Еленско със сметанов сосЕленско със сметанов сос
1
Запържвате стековете и лука в тиган с масло. Нарязвате лютите чушлета на шайби, като отстранявате семето и добавяте заедно с мащерката. Слагате...
Еленско с червен винен сосЕленско с червен винен сос
Еленското се изважда от тигана и се слага на топло. Сокът от печеното се кипва заедно с червеното вино и се прецежда....
Салата Преливащи се цветовеСалата Преливащи се цветове
Сварват се морковът, цвеклото и целината. Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
Топящи се Маслени КроасанчетаТопящи се Маслени Кроасанчета
Топящите се Маслени Кроасанчета са страхотни....
Топящ се паниран кашкавалТопящ се паниран кашкавал
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата. Добър апетит!...
Еленско месо с грах и пресни картофиЕленско месо с грах и пресни картофи
1
Еленското месо измиваме и нарязваме на парчета....
Пиле Омъжи се за менПиле Омъжи се за мен
1
Месото се покрива със свежо фолио и с чукче се начуква, без да се разкъсва. Поставя се в брашно и се напудря и от двете страни....
Палачинки, които не се късатПалачинки, които не се късат
5
Млякото леко се загрява. Яйцата се разбиват. Нишестето се смесва със захарта и солта и се разтваря в част от млякото....
Бухти, които се обръщат самиБухти, които се обръщат сами
4
Пържат се до зачервяване. Поръсват се топли с пудра захар. Бухтите, които се обръщат сами са готови....

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: