Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Приготвя Еленско Филе
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Еленско филеСлед като се позапекат на фурна с малко вода или бульон, поднасят се залети със сос, който се приготвя по следния начин: Брашното се пържи в равно...
Еленско плато
Филе Елена, Еленски бут и Еленска сланина са продукти от свинско месо, приготвено в Еленският балкан, а не мезета от еленско месо....
Марината за еленско
След около 1 час еленското може да се извади от маринатата и да се изпържи или изпече....
Еленско със сметанов сосЗапържвате стековете и лука в тиган с масло. Нарязвате лютите чушлета на шайби, като отстранявате семето и добавяте заедно с мащерката.
Слагате...
1
Еленско с червен винен сос
Еленското се изважда от тигана и се слага на топло. Сокът от печеното се кипва заедно с червеното вино и се прецежда....
Салата Преливащи се цветове
Сварват се морковът, цвеклото и целината.
Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
Топящ се паниран кашкавал
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата.
Добър апетит!...
Пиле Омъжи се за менМесото се покрива със свежо фолио и с чукче се начуква, без да се разкъсва. Поставя се в брашно и се напудря и от двете страни....
1
Палачинки, които не се късатМлякото леко се загрява. Яйцата се разбиват.
Нишестето се смесва със захарта и солта и се разтваря в част от млякото....
5
Бухти, които се обръщат самиПържат се до зачервяване.
Поръсват се топли с пудра захар.
Бухтите, които се обръщат сами са готови....
4
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: