Gotvach.bg»Избрани Колекции»Съхраняване на Домашно Филе Елена
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да съхраняваме домашното филе Елена?
Препоръчително е домашното филе Елена да се съхранява във фризер във вакуумни пликове, които ще го предпазят от овлажняване или загуба на аромат....
Филе ЕленаСлед около 3 седмици вашето филе Елена е готово.
Съхранявайте сушеницата в хладилник, увито в хартия....
9
Домашна пастърма от пилешко филе
Пастърмата трябва да престои седмица, след тогава да се консумира.
Домашната пастърма от пилешко филе е готова....
Пастърма от пуешко бон филе
Сложете кукичка и оставете домашната пастърма на проветриво, тъмно и хладно място.
Пастърмата от пуешко бон филе трябва да съхне седем дни....
Бързо и лесно Филе ЕленаФилето се измива добре от захарта и се подсушава, след което се връща в кутията и се посипва обилно със сол....
1
Пълнени гъбки с филе Елена
Нарязваме на ситни кубчета филето Елена и пълним гъбите.
Печем в предварително загрята фурна на 200°C....
Филе Елена от свински вратРазтваряме едрата сол във водата. Потапяме почистения свински врат в саламурената вода за 24 часа.
След като пренощува месото в саламурата, го...
3
Каква е разлика между пастърма и филе елена?
Този продукт е характерен за зимните месеци, когато месото традиционно се консервира и съхранява за по-дълго време....
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 10
53
45
32
20
10
Дай твоята оценка: