Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Бързо и лесно Филе ЕленаФилето се измива добре от захарта и се подсушава, след което се връща в кутията и се посипва обилно със сол....
ЛуканкаНай-доброто време за приготвянето на домашната луканка е кусната есен и началото на зимата....
1
Как да съхраняваме домашното филе Елена?
Прословутото филе Елена е едно от най-обичаните родни мезета....
Зимна луканка
Накълцваме свинското и телешкото месо на ситно със сатърче. Сланината я режем с нож на дребни парченца.
Режем на ситно и праза. Всички продукти...
Селска луканкаСвинското месо и сланината смилате на машинка за мелене, ако желаете по-едра да е луканката може да използвате по едра решетка....
1
Истинска ЛуканкаВръзвате, както вие си решите (дали на подкова или като луканка), и задължително на проветриво място, по възможност без пряка слънчева светлина....
10
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 9
52
44
31
22
10
Дай твоята оценка: