Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашна пастърма от пилешко филе
Пастърмата трябва да престои седмица, след тогава да се консумира.
Домашната пастърма от пилешко филе е готова....
Пастърма от пуешко бон филе
Сложете кукичка и оставете домашната пастърма на проветриво, тъмно и хладно място.
Пастърмата от пуешко бон филе трябва да съхне седем дни....
Питка за Св. св. Константин и Елена
Активирайте маята в малко от топлото мляко с захарта и поръсете с брашно, оставете да шупне и изпълни купичката, за препоръчване е битова керамична...
Черен дроб от елен с бекон
Накиснете предварително черния дроб от елен в млякото за няколко минути....
Еленско филеСлед като се позапекат на фурна с малко вода или бульон, поднасят се залети със сос, който се приготвя по следния начин: Брашното се пържи в равно...
1
Коледно филе
Залива се с бирата и се долива вода, за да се покрие. Оставя се да ври покрито на много тих огън 4-5 часа....
Телешко филе задушено
Шпиковаме телешкото филе със скилидки чесън, сланина и нарязани на тънки ивици моркови....
Рейтинг
4
Общо гласували: 6
51
44
31
20
10
Дай твоята оценка: