Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Размразява се рибното филе и се подсушава добре. Поръсваме с морска сол, черен пипер и щипка къри....

Рибата се натрива с лимонов сок, посолява се, подправя се с черен пипер и майорана и се оставя да преседи така около час.
2....

Филето се размразява.
Приготвя се панировка от изброените продукти.
Трябва да се получи гъста панировка....

Разделяме филето на 2 части, като всяка една от тях я разрязваме по средата, така че да се получи една по-голяма пържола, след което поръсваме със...

Рибното филе се залива с част от бульона и се сварява до пълното омекване на месото....

1

1

Начукваме филето и го шпиковаме с парченца сланина.
Овалваме в брашно и запечатваме в тиган от всички страни....

Филето се измива и подсушава. Отърква се с маринатата и се оставя така 20 минути....

Долейте виното и след като сосът поври известно време, извадете филето.
Нарежете го на филийки, след като изстине....

Оставете да се охлади и мариновайте в нея говеждото за една нощ. Извадете месото, отцедете го и направете разрези с нож....
Рейтинг
4
Общо гласували: 6
51
44
31
20
10
Дай твоята оценка: