Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Филе Елена Как се Прави

Филе Елена Как се Прави

Открий всички 25 подбрани съвети относно филе елена как се прави в Gotvach.bg.
Пълнено пуешко филеПълнено пуешко филеПоръсете с малко зехтин отгоре и печете пълненото пуешко филе в предварително загрята фурна на 190 градуса до готовност....
Патешко филе ЯпонияПатешко филе Япония
Първо измивам и накисвам патешкото филе в предварително приготвената марината....
Пълнено Свинско ФилеПълнено Свинско Филе
Свинското филе може да се оформи по два начина - единият е като се нареже на дебели парчета и се направи прорез и се напълни с готовата плънка....
Телешко филе задушеноТелешко филе задушено
Шпиковаме телешкото филе със скилидки чесън, сланина и нарязани на тънки ивици моркови....
Печено пилешко филеПечено пилешко филе
1
Същото се прави и със следващото филе. Така получените рулца се прехвърлят в намаслена фурна и се пекат на 200 градуса до готовност....
Задушено телешко филеЗадушено телешко филе
Начукваме филето и го шпиковаме с парченца сланина. Овалваме в брашно и запечатваме в тиган от всички страни....
Панирано тилапия филеПанирано тилапия филе
Филето се измива и подсушава. Отърква се с маринатата и се оставя така 20 минути....
Пикантно бон филеПикантно бон филе
Долейте виното и след като сосът поври известно време, извадете филето. Нарежете го на филийки, след като изстине....
Задушено говеждо филеЗадушено говеждо филе
Оставете да се охлади и мариновайте в нея говеждото за една нощ. Извадете месото, отцедете го и направете разрези с нож....
Филе по странджанскиФиле по странджански
Покрийте плънката с останалите разбити на сняг белтъци, които се шприцоват. Поръсете с кашкавал и запечете до златисто....
Паниран пангасиус филеПаниран пангасиус филе
Филето се размразява. Приготвя се панировка от изброените продукти. Трябва да се получи гъста панировка....
Гарнирано рибно филеГарнирано рибно филе
Рибното филе се залива с част от бульона и се сварява до пълното омекване на месото....

Рейтинг

4
Общо гласували: 6
51
44
31
20
10
Дай твоята оценка: