Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Филе Елена Как се Прави

Филе Елена Как се Прави

Открий всички 25 подбрани съвети относно филе елена как се прави в Gotvach.bg.
Панирано пилешко филеПанирано пилешко филеОваляйте овкусеното филе в галета и го разплескайте внимателно с дъска....
Панирано рибно филеПанирано рибно филе
Размразява се рибното филе и се подсушава добре. Поръсваме с морска сол, черен пипер и щипка къри....
Хрупкаво рибно филеХрупкаво рибно филе
Рибата се натрива с лимонов сок, посолява се, подправя се с черен пипер и майорана и се оставя да преседи така около час. 2....
Паниран пангасиус филеПаниран пангасиус филе
Филето се размразява. Приготвя се панировка от изброените продукти. Трябва да се получи гъста панировка....
Пълнено пилешко филеПълнено пилешко филе
Разделяме филето на 2 части, като всяка една от тях я разрязваме по средата, така че да се получи една по-голяма пържола, след което поръсваме със...
Гарнирано рибно филеГарнирано рибно филе
Рибното филе се залива с част от бульона и се сварява до пълното омекване на месото....
Печено свинско филеПечено свинско филе
1
Махнете тлъстините от филето, ако има такива. По желание може да шпиковате месото с малки парченца бекон или сланина....
Печено пилешко филеПечено пилешко филе
1
Същото се прави и със следващото филе. Така получените рулца се прехвърлят в намаслена фурна и се пекат на 200 градуса до готовност....
Задушено телешко филеЗадушено телешко филе
Начукваме филето и го шпиковаме с парченца сланина. Овалваме в брашно и запечатваме в тиган от всички страни....
Панирано тилапия филеПанирано тилапия филе
Филето се измива и подсушава. Отърква се с маринатата и се оставя така 20 минути....
Пикантно бон филеПикантно бон филе
Долейте виното и след като сосът поври известно време, извадете филето. Нарежете го на филийки, след като изстине....
Задушено говеждо филеЗадушено говеждо филе
Оставете да се охлади и мариновайте в нея говеждото за една нощ. Извадете месото, отцедете го и направете разрези с нож....

Рейтинг

4
Общо гласували: 6
51
44
31
20
10
Дай твоята оценка: