Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Филе от Треска

Филе от Треска

Прегледай всички 22 подбрани съвети относно филе от треска в Gotvach.bg.
Треска в цитрусово маслоТреска в цитрусово маслоИзвадете рибата треска от маринатата и хубаво я подсушете. Натрийте с малко сол и цитрусови фини стърготини всяко филе....
Треска с бяло виноТреска с бяло вино
Сваряваме рибата за 10 минути в подсоления бульон, изваждаме и отцеждаме. Обелваме целината, нарязваме я на пръчици и сваряваме във вряща подсолена...
Панирана треска с патладжанПанирана треска с патладжан
Нарежете филето от треска на едри парчета и ги посолете. Към вече охладената патладжанена смес добавете панко галетата и разбъркайте добре....
Треска с летни зеленчуциТреска с летни зеленчуци
Подправете рибните филета със сол и черен пипер на вкус. Намазнете тавичката за печене с 1/2 с.л. маргарин....
Печена треска с кашкавалПечена треска с кашкавал
Рибата се нарязва на порции, слага се в намазана със зехтин тава и се залива със смес от смачканите сардини, магданоз, зехтин, сол и черен пипер....
Панирано филе от трескаПанирано филе от треска
1
Ако филетата треска са с кожа, отстранете я внимателно с пръсти, забелва се лесно....
Пържена Треска с царевично брашноПържена Треска с царевично брашно
Пържената Треска с царевично брашно е готова....
Печена треска с чеснова майонезаПечена треска с чеснова майонеза
Сложете филетата треска в намазнена тава. Отгоре наредете аншоата. Поръсете с галета и останалата част от зехтина. Печете 20-25 минути....
Топчета от треска с маслиниТопчета от треска с маслини
Прецедете отново, почистете кожата и костите на рибата и я нарежете на филета. Сварете картофите и ги направете на пюре....
Печена треска с чери доматкиПечена треска с чери доматки
Филето от треска овкусяваме със сол и черен пипер. Оставяме в хладилника за 30 минути....
Пържена треска с топла гарнитураПържена треска с топла гарнитура
Поднасяме топлата пържена треска с топла гарнитура за картофената гарнитура....
Риба Треска с бадемови ядкиРиба Треска с бадемови ядки
Нарязвате рибата на парчета, посолявате я и я поливате с лимонов сок. Режете морковите на парчета, лука- на ленти, чесъна и джинджифила на малки кубчета...

Рейтинг

4
Общо гласували: 5
52
41
32
20
10
Дай твоята оценка: