Gotvach.bg»Избрани Колекции»Филе от Треска
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Филе от Треска

Филе от Треска

Прегледай всички 22 подбрани съвети относно филе от треска в Gotvach.bg.
Филе от треска в меден сосФиле от треска в меден сосФилето от треска в меден сос е много вкусно....
Филе треска панеФиле треска пане
Готовото филе треска пане поставяме върху кухненска хартия, да се отцеди мазнината....
Треска в сачеТреска в саче
Почистените филета се посоляват от всички страни....
Треска с къриТреска с къри
Извадете треската и отцедете отделената течност. Накиснете в гореща вода изсушения лук докато омекне....
Треска с оризТреска с ориз
Изчистете ориза и го сварете в силно кипяща подсолена вода за около 15-20 минути. След като стане готов, го отцедете и изплакнете със студена вода...
Печено филе от треска по италианскиПечено филе от треска по италиански
Нареждаме филетата от треска в намазнена тавичка и разпределяме сместа от тигана върху нея....
Печено филе от треска с хрупкава коричкаПечено филе от треска с хрупкава коричка
Нарязва се на ситно обелена скилидка чесън, листата на магданоза и ореховите ядки. Слагат се всички съставки в тясна купичка, налива се зехтинът и...
Треска по сицилианскиТреска по сицилиански
1
В незалепваща тавичка се подреждат филетата от треска и с покриват със сместа от тиганчето. Стоят във фурната на 200°C 10 мин....
Треска по древногръцкиТреска по древногръцки
В горещ тефлонов тиган запичаме кориандъра за 5 минути и го стриваме със солта в хаванче. С полученото поръсваме филетата и ги поставяме в намазнена...
Треска по неаполитанскиТреска по неаполитански
Месото на рибата треска е много нежно, затова внимавайте да не ги разкъсате. Оставят се върху хартия....
Треска по парижкиТреска по парижки
Пържете треската по парижки още 1 мин. и поднесете веднага....
Панирана треска с патладжанПанирана треска с патладжан
Нарежете филето от треска на едри парчета и ги посолете. Към вече охладената патладжанена смес добавете панко галетата и разбъркайте добре....

Рейтинг

4
Общо гласували: 5
52
41
32
20
10
Дай твоята оценка: