Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Царска Туршия със Зеле

Царска Туршия със Зеле

Открий всички 22 избрани предложения относно царска туршия със зеле в Gotvach.bg.
Най-лесната рецепта за царска туршияНай-лесната рецепта за царска туршияНадявам се да ви допадне рецептата за тази туршия. Най-лесната рецепта за царска туршия е готова....
Чудна царска Карловска туршияЧудна царска Карловска туршия
2
Чудно хрупкава туршия, лесна за приготвяне, без консервиране и бърза за консумация. Почистваме чушките и камбите от семена и дръжки....
Пилешки бутчета с маслини, царска туршия и гъбиПилешки бутчета с маслини, царска туршия и гъби
Сварявате бутчетата за около половин час, като ги посолявате и поръсвате с риган. Нарязвате лука, морковите, гъбите и обезкостявате маслините....
Туршия кисело зеле с лимониТуршия кисело зеле с лимони
Заливаме с вода, в която разтваряме сол, по 200 г на всеки 10 кг зеле. След 2 дни започваме да претакаме....
Прясно зеле с меса и туршияПрясно зеле с меса и туршия
Сервирам поръсено прясно зеле с меса и туршия с магданоз....
Туршия със зеле и червени чушкиТуршия със зеле и червени чушки
2
Туршията със зеле и червени чушки е готова....
Салата от зеле и моркови - туршияСалата от зеле и моркови - туршия
3
Салатата от зеле и моркови - туршия е много вкусна....
Странджанска туршия със зеле и карфиолСтранджанска туршия със зеле и карфиол
Нарязвате зелето за туршията на ситно, като за зелева салата....
Рязана туршия от зеле и капииРязана туршия от зеле и капии
В буркани, делва или бидонче започнете да редите 2 реда пиперки, пласт зеле и полейте със запърженото олио малко, отново пиперки и така до горе на...
Парена туршия със зелеПарена туршия със зеле
1
Парената туршия със зеле е готова....
Туршия с брюкселско зелеТуршия с брюкселско зеле
Накъсваме брюкселското зеле и карфиола на розички. Редим заедно с останалите продукти в голям буркан....
Смесена туршия със зелеСмесена туршия със зеле
1
Нарежете зелето на ивици. Редете в буркани ред чушки, ред зеле....

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 10
56
41
32
21
10
Дай твоята оценка: