Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Шницел Пане от Кайма

Шницел Пане от Кайма

Открий всички 24 избрани предложения относно шницел пане от кайма в Gotvach.bg.
Натурален шницелНатурален шницелСвинското филе се начуква и се набраздява с остър нож леко, без да се нарязва. Овалва се в брашно и се пържи в малко мазнина. Сервира се с...
Виенски шницелВиенски шницел
5
От време на време разклащайте тигана по време на пърженето, за да може мазнината да облее шницела....
Задушена кайма с виноЗадушена кайма с вино
След като зеленчуците се запържат, добавете каймата. Бъркайте енергично, докато се раздроби и залейте виното....
Пане кундзатоПане кундзато
P.S: Пане кунзато означава подправен хляб и е огромен отворен сандвич....
Калмари панеКалмари пане
2
Почистваме калмарите и нарязваме тубите на шайби. В подходящ съд смесваме добре разбитото яйце и изстудената бира. При непрекъснато бъркане добавяме...
Чушки панеЧушки пане
4
Изпечете чушките и ги оставете за 10-тина минути в найлонов плик, за да може да се обелят по-лесно. Обелете и ги почистете от семената. Посоляват...
Коприва панеКоприва пане
Копривата пане е готова....
Охлюви панеОхлюви пане
3
Охлювите пане са готови....
Толстолоб панеТолстолоб пане
Толстолобът пане е много вкусен....
Сиренца панеСиренца пане
2
Сиренцата пане са много вкусни....
Език панеЕзик пане
1
Свинският език се сварява много добре в тенджера под налягане за около 2 часа. След като е сварен, се потапя в студена вода за секунди и се обелва...
Броколи ПанеБроколи Пане
3
Измийте броколите и ги накъсайте на розички. Пуснете ги във вряща вода за 4-5 минути и след това ги измийте с ледена такава. Оставете бланшираните...

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 10
53
44
32
21
10
Дай твоята оценка: