Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Царски шницелЗадушете до пълна готовност и поднесете царските шницели с гарнитура от зеленчуци и лимонови резени....
Паниран шницел
Към смляното месо се настъргва глава лук. Разбива се едно яйце и се омесва.
След това се добавят подправките подред - червен пипер, черен пипер...
Вегански шницел
Веганските шницели се пекат в предварителна загрята на 170 градуса фурна за около 25-30 минути....
Задушена кайма с вино
След като зеленчуците се запържат, добавете каймата. Бъркайте енергично, докато се раздроби и залейте виното....
Карфиол панеОтцеждайте готовия карфиол пане в кухненска хартия. Поднесете с гарнитура от салата по избор....
3
Пане Матоне
Слагам Пане Матоне на скарата или в тиган. Натискам го леко докато се пече. Пека го 4 минути и го обръщам за още 4....
Език панеСвинският език се сварява много добре в тенджера под налягане за около 2 часа.
След като е сварен, се потапя в студена вода за секунди и се обелва...
1
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 10
53
44
32
21
10
Дай твоята оценка: