Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Шницел Пане от Кайма

Шницел Пане от Кайма

Открий всички 24 избрани предложения относно шницел пане от кайма в Gotvach.bg.
Виенски шницелВиенски шницелОт време на време разклащайте тигана по време на пърженето, за да може мазнината да облее шницела....
Натурален шницелНатурален шницел
Свинското филе се начуква и се набраздява с остър нож леко, без да се нарязва. Овалва се в брашно и се пържи в малко мазнина. Сервира се с...
Задушена кайма с виноЗадушена кайма с вино
След като зеленчуците се запържат, добавете каймата. Бъркайте енергично, докато се раздроби и залейте виното....
Охлюви панеОхлюви пане
3
Охлювите пане са готови....
Език панеЕзик пане
1
Свинският език се сварява много добре в тенджера под налягане за около 2 часа. След като е сварен, се потапя в студена вода за секунди и се обелва...
Сиренца панеСиренца пане
2
Сиренцата пане са много вкусни....
Пане кундзатоПане кундзато
P.S: Пане кунзато означава подправен хляб и е огромен отворен сандвич....
Коприва панеКоприва пане
Копривата пане е готова....
Толстолоб панеТолстолоб пане
Толстолобът пане е много вкусен....
Пане МатонеПане Матоне
Слагам Пане Матоне на скарата или в тиган. Натискам го леко докато се пече. Пека го 4 минути и го обръщам за още 4....
Карфиол панеКарфиол пане
4
Отцеждайте готовия карфиол пане в кухненска хартия. Поднесете с гарнитура от салата по избор....
Броколи ПанеБроколи Пане
3
Измийте броколите и ги накъсайте на розички. Пуснете ги във вряща вода за 4-5 минути и след това ги измийте с ледена такава. Оставете бланшираните...

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 10
53
44
32
21
10
Дай твоята оценка: