Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Шницел Пане от Кайма

Шницел Пане от Кайма

Открий всички 24 избрани предложения относно шницел пане от кайма в Gotvach.bg.
Царски шницелЦарски шницелЗадушете до пълна готовност и поднесете царските шницели с гарнитура от зеленчуци и лимонови резени....
Паниран шницелПаниран шницел
Към смляното месо се настъргва глава лук. Разбива се едно яйце и се омесва. След това се добавят подправките подред - червен пипер, черен пипер...
Вегански шницелВегански шницел
Веганските шницели се пекат в предварителна загрята на 170 градуса фурна за около 25-30 минути....
Задушена кайма с виноЗадушена кайма с вино
След като зеленчуците се запържат, добавете каймата. Бъркайте енергично, докато се раздроби и залейте виното....
Охлюви панеОхлюви пане
3
Охлювите пане са готови....
Коприва панеКоприва пане
Копривата пане е готова....
Пане кундзатоПане кундзато
P.S: Пане кунзато означава подправен хляб и е огромен отворен сандвич....
Толстолоб панеТолстолоб пане
Толстолобът пане е много вкусен....
Сиренца панеСиренца пане
2
Сиренцата пане са много вкусни....
Карфиол панеКарфиол пане
3
Отцеждайте готовия карфиол пане в кухненска хартия. Поднесете с гарнитура от салата по избор....
Пане МатонеПане Матоне
Слагам Пане Матоне на скарата или в тиган. Натискам го леко докато се пече. Пека го 4 минути и го обръщам за още 4....
Език панеЕзик пане
1
Свинският език се сварява много добре в тенджера под налягане за около 2 часа. След като е сварен, се потапя в студена вода за секунди и се обелва...

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 10
53
44
32
21
10
Дай твоята оценка: