&
Рецепти
Мрежата
Статии
Игра
Магазин
1
Вход
Gotvach.bg
»
Избрани Колекции
»
Шницел Пане от Кайма
»
Страница 2
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Шницел Пане от Кайма
Открий всички 24 избрани предложения относно
шницел пане от кайма
в Gotvach.bg.
Рецепти на Деня
Видео Рецепти
Натурален шницел
Шницели
Свинското филе се начуква и се набраздява с остър нож леко, без да се нарязва. Овалва се в брашно и се пържи в малко мазнина. Сервира се с...
Виенски шницел
5
От време на време разклащайте тигана по време на пърженето, за да може мазнината да облее
шницела
....
Задушена кайма с вино
След като зеленчуците се запържат, добавете
каймата
. Бъркайте енергично, докато се раздроби и залейте виното....
Пане кундзато
P.S:
Пане
кунзато означава подправен хляб и е огромен отворен сандвич....
Калмари пане
2
Почистваме калмарите и нарязваме тубите на шайби. В подходящ съд смесваме добре разбитото яйце и изстудената бира. При непрекъснато бъркане добавяме...
Чушки пане
4
Изпечете чушките и ги оставете за 10-тина минути в найлонов плик, за да може да се обелят по-лесно. Обелете и ги почистете от семената. Посоляват...
Коприва пане
Копривата
пане
е готова....
Охлюви пане
3
Охлювите
пане
са готови....
Толстолоб пане
Толстолобът
пане
е много вкусен....
Сиренца пане
2
Сиренцата
пане
са много вкусни....
Език пане
1
Свинският език се сварява много добре в тенджера под налягане за около 2 часа. След като е сварен, се потапя в студена вода за секунди и се обелва...
Броколи Пане
3
Измийте броколите и ги накъсайте на розички. Пуснете ги във вряща вода за 4-5 минути и след това ги измийте с ледена такава. Оставете бланшираните...
‹ Назад
2 от 2
Напред ›
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 10
5
3
4
4
3
2
2
1
1
0
Дай твоята оценка:
Свързани резултати
‹
›
Телешки Шницел от Кайма
Шницел Пане с Гарнитура
Приготвяне на Шницели от Кайма
Шницели от Кайма на Фурна
Обикновен Шницел с Кайма
Филе от Сьомга Пане
Какво ново
‹
›
Зелени или червени чушки – кой цвят за какво е полезен?
Как влияе зехтинът на сърцето и артериите?
Чия с кисело мляко – защо да я включим в менюто си?
Лещата - защо е толкова здравословна?
Как да накараме малките деца да ядат повече зеленчуци?