Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Виенски шницелОт време на време разклащайте тигана по време на пърженето, за да може мазнината да облее шницела....
Натурален шницел
Свинското филе се начуква и се набраздява с остър нож леко, без да се нарязва.
Овалва се в брашно и се пържи в малко мазнина.
Сервира се с...
Задушена кайма с вино
След като зеленчуците се запържат, добавете каймата. Бъркайте енергично, докато се раздроби и залейте виното....
Език панеСвинският език се сварява много добре в тенджера под налягане за около 2 часа.
След като е сварен, се потапя в студена вода за секунди и се обелва...
1
Пане Матоне
Слагам Пане Матоне на скарата или в тиган. Натискам го леко докато се пече. Пека го 4 минути и го обръщам за още 4....
Карфиол панеОтцеждайте готовия карфиол пане в кухненска хартия. Поднесете с гарнитура от салата по избор....
4
Броколи ПанеИзмийте броколите и ги накъсайте на розички. Пуснете ги във вряща вода за 4-5 минути и след това ги измийте с ледена такава.
Оставете бланшираните...
3
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 10
53
44
32
21
10
Дай твоята оценка: