Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Шницел Пане с Гарнитура

Шницел Пане с Гарнитура

Прегледай всички 23 авторски предложения за шницел пане с гарнитура в Gotvach.bg.
Паниран шницелПаниран шницелКъм смляното месо се настъргва глава лук. Разбива се едно яйце и се омесва. След това се добавят подправките подред - червен пипер, черен пипер...
Пикантен пилешки шницелПикантен пилешки шницел
Пикантният пилешки шницел се поднася с гарнитура по избор, като за летния сезон избрах домати, за да бъде ястието по-леко....
Пържен виенски шницелПържен виенски шницел
1
Може да сервирате с резен лимон, пържени картофи или друга подходяща гарнитура. Пърженият виенски шницел похапнете, докато е топъл!...
Класически виенски шницелКласически виенски шницел
Съвети за рецептата: Класическият виенски шницел се поднася с гарнитура от картофи с магданоз или картофена салата....
Шницел по виенскиШницел по виенски
Истинският шницел по виенски се прави само от телешко. Никакво свинско!...
Кълцан рибен шницелКълцан рибен шницел
1
Оформете от нея 7 – 8 шницела. Оваляйте ги последователно в брашно, яйце и галета. Запържете ги до тъмно златисто в нагорещена мазнина....
Шницел с плънкаШницел с плънка
Готовите шницели с плънка извадете върху кухненска хартия. Поднесете с гарнитура от сотирани картофи или по ваш избор!...
Здравословен вегетариански шницелЗдравословен вегетариански шницел
Тиквичките се настъргват на едро ренде и се оставят да се отцеждат около 10-на минути. Чушките се почистват, режат се на кубчета и се смесват в...
Вкусен рибен шницелВкусен рибен шницел
Готовите шницели ги овалвайте в сухара. Изпържете в загретия зехтин. Предлагайте рибните шницели с прясно нарязан лимон или лимонов сок....
Телешки шницел ХолщайнТелешки шницел Холщайн
Телешкият шницел Холщайн е много вкусен....
Шницел по креолскиШницел по креолски
Месото се почиства от ципите, реже се на филийки и се начуква като за пържоли. Овкусява се със сол и черен пипер и се запържва в тефлонов тиган...
Вкусен Виенски шницелВкусен Виенски шницел
1
Оформят се шницели. Оставят се да престоят малко. През това време се разбиват яйцата с брашното. Панировката е готова....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
51
40
32
20
10
Дай твоята оценка: