Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Шницел от Кайма

Шницел от Кайма

Открий всички 36 авторски предложения относно шницел от кайма в Gotvach.bg.
Рибен шницелРибен шницелОвкусяваме рибните филета със сол и черен пипер. Потапяме ги последователно в брашно, разбитите яйца и галета. Пържим ги в сгорещено олио....
Паниран шницелПаниран шницел
Към смляното месо се настъргва глава лук. Разбива се едно яйце и се омесва. След това се добавят подправките подред - червен пипер, черен пипер...
Натурален шницелНатурален шницел
Свинското филе се начуква и се набраздява с остър нож леко, без да се нарязва. Овалва се в брашно и се пържи в малко мазнина. Сервира се с...
Задушена кайма с виноЗадушена кайма с вино
След като зеленчуците се запържат, добавете каймата. Бъркайте енергично, докато се раздроби и залейте виното....
Телешки шницел ХолщайнТелешки шницел Холщайн
Телешкият шницел Холщайн е много вкусен....
Пържен виенски шницелПържен виенски шницел
1
Пърженият виенски шницел похапнете, докато е топъл!...
Шницел с плънкаШницел с плънка
Всеки шницел опаковайте в стреч фолио и приберете във фризера за около 20 минути....
Вкусен рибен шницелВкусен рибен шницел
Омесете всичко (като според вкуса ви можете да добавите и повечко кайма) хубаво и с мокри ръце оформете шницели като по ваша преценка и желание ги...
Шницел по креолскиШницел по креолски
Месото се почиства от ципите, реже се на филийки и се начуква като за пържоли. Овкусява се със сол и черен пипер и се запържва в тефлонов тиган...
Здравословен вегетариански шницелЗдравословен вегетариански шницел
Тиквичките се настъргват на едро ренде и се оставят да се отцеждат около 10-на минути. Чушките се почистват, режат се на кубчета и се смесват в...
Класически виенски шницелКласически виенски шницел
Извадете телешкия шницел и го отцедете върху домакинска хартия....
Пикантен пилешки шницелПикантен пилешки шницел
Пикантният пилешки шницел се поднася с гарнитура по избор, като за летния сезон избрах домати, за да бъде ястието по-леко....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: