Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Паниран шницелКъм смляното месо се настъргва глава лук. Разбива се едно яйце и се омесва.
След това се добавят подправките подред - червен пипер, черен пипер...
Шницел Пармезан
Загрейте в тиган маслото и олиото и изпържете до златисто панираните шницели от всяка страна....
Задушена кайма с вино
След като зеленчуците се запържат, добавете каймата. Бъркайте енергично, докато се раздроби и залейте виното....
Пикантен пилешки шницел
Пикантният пилешки шницел се поднася с гарнитура по избор, като за летния сезон избрах домати, за да бъде ястието по-леко....
Кълцан рибен шницелНакиснете хляба в млякото, изстискайте го и го сложете при рибената кайма. Добавете яйцата, маслото, накълцания магданоз и доматеното пюре....
1
Вкусен Виенски шницелОформят се шницели. Оставят се да престоят малко.
През това време се разбиват яйцата с брашното. Панировката е готова....
1
Здравословен вегетариански шницел
Тиквичките се настъргват на едро ренде и се оставят да се отцеждат около 10-на минути.
Чушките се почистват, режат се на кубчета и се смесват в...
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: