Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински врат с картофи и морковиВ предварително загрято олио се запържва лукът с морковите и свински врат....
Свински врат с гъст ловджийски сосОбелваме езика, който сме варили близо 60 минути, и го нарязваме на ленти. Задушаваме надребненото месо в мазнина и получените мръвки изваждаме....
4
Ветрило от свински врат с Гауда
Ветрилото от свински врат с Гауда е готово.
Източник: Цветомира Иванова от Кулинарна мрежа...
Свински врат с лук и гъби
Нарежете свинския врат на хапки. Нарежете лука на едро, а моркова на шайби. Почистете и нарежете гъбите....
Свински врат с бекон и гъби
Месото се разрязва, но не до край, а само колкото да се получи един изтънен лист. Той се натърква от всички страни с марината, приготвена от соса...
Хрупкави пръчици от свински врат с пармезан
Свинският врат се нарязва на тънки пържоли с дебелина около 1 см....
Вкусно руло от свински врат и гъби
Поливаме с олио цялото месо от свински врат. Затваряме с капака.
Слагаме в студена фурна, студен съд....
Пиян свински врат на фурнаСвинския врат се нарязва на еднакви по дебелина филийки - приблизително около 1, 5 - 2 см....
1
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 5
51
42
32
20
10
Дай твоята оценка: