Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Шпикован Свински Врат

Шпикован Свински Врат

Разгледай всички 23 подбрани съвети за шпикован свински врат в Gotvach.bg.
Свински врат с картофи и морковиСвински врат с картофи и морковиВ предварително загрято олио се запържва лукът с морковите и свински врат....
Свински врат с гъст ловджийски сосСвински врат с гъст ловджийски сос
4
Обелваме езика, който сме варили близо 60 минути, и го нарязваме на ленти. Задушаваме надребненото месо в мазнина и получените мръвки изваждаме....
Ветрило от свински врат с ГаудаВетрило от свински врат с Гауда
Ветрилото от свински врат с Гауда е готово. Източник: Цветомира Иванова от Кулинарна мрежа...
Свински врат с печурки и празСвински врат с печурки и праз
Поръсете свинския врат с печурки и праз с магданоз и поднесете....
Свински врат с гъби в пликСвински врат с гъби в плик
Да ви е сладко с този свински врат с гъби в плик!...
Свински врат с гъби и боровинкиСвински врат с гъби и боровинки
Измийте и подсушете месото от свински врат с кухненска хартия....
Свински врат с лук и гъбиСвински врат с лук и гъби
Нарежете свинския врат на хапки. Нарежете лука на едро, а моркова на шайби. Почистете и нарежете гъбите....
Свински врат с бекон и гъбиСвински врат с бекон и гъби
Месото се разрязва, но не до край, а само колкото да се получи един изтънен лист. Той се натърква от всички страни с марината, приготвена от соса...
Задушен свински врат с кладница и лукЗадушен свински врат с кладница и лук
2
Нарязваме свинския врат на пържоли с дебелина около 2 см....
Хрупкави пръчици от свински врат с пармезанХрупкави пръчици от свински врат с пармезан
Свинският врат се нарязва на тънки пържоли с дебелина около 1 см....
Вкусно руло от свински врат и гъбиВкусно руло от свински врат и гъби
Поливаме с олио цялото месо от свински врат. Затваряме с капака. Слагаме в студена фурна, студен съд....
Пиян свински врат на фурнаПиян свински врат на фурна
1
Свинския врат се нарязва на еднакви по дебелина филийки - приблизително около 1, 5 - 2 см....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 5
51
42
32
20
10
Дай твоята оценка: