Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Жулиени от свински врат с виноСвинският врат се нарязва на пържолки, начукват се и се нарязват на дълги жулиени....
Свински врат с гъст ловджийски сосОбелваме езика, който сме варили близо 60 минути, и го нарязваме на ленти. Задушаваме надребненото месо в мазнина и получените мръвки изваждаме....
4
Свински врат с лук и гъби
Нарежете свинския врат на хапки. Нарежете лука на едро, а моркова на шайби. Почистете и нарежете гъбите....
Свински врат с бекон и гъби
Месото се разрязва, но не до край, а само колкото да се получи един изтънен лист. Той се натърква от всички страни с марината, приготвена от соса...
Свински врат по бохемски
Свинският врат се обезкостява. Правят се прорези и се поставят парчетата зеленчуци....
Свински врат на тиган
Свинския врат нарязваме на вратни пържоли с дебелина около 1 см. Овкусяваме ги със сол и черен пипер....
Свински врат на скара
От бялото вино, солта, черния пипер, горчицата и соевия сос правим марината в дълбока купа. Може да се добавят и подправки, който обичате.
Нареждаме...
Хрупкави пръчици от свински врат с пармезан
Свинският врат се нарязва на тънки пържоли с дебелина около 1 см....
Вкусно руло от свински врат и гъби
Поливаме с олио цялото месо от свински врат. Затваряме с капака.
Слагаме в студена фурна, студен съд....
Печен свински врат на фурнаПри сервиране полейте печеното свинско със соса.
Печеният свински врат на фурна е готов....
1
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 5
51
42
32
20
10
Дай твоята оценка: