Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Свинският врат се нарязва на пържолки, начукват се и се нарязват на дълги жулиени....

4

Месото се разрязва, но не до край, а само колкото да се получи един изтънен лист. Той се натърква от всички страни с марината, приготвена от соса...

1

Свинския врат нарязваме на вратни пържоли с дебелина около 1 см. Овкусяваме ги със сол и черен пипер....

Свинският врат се обезкостява. Правят се прорези и се поставят парчетата зеленчуци....

От бялото вино, солта, черния пипер, горчицата и соевия сос правим марината в дълбока купа. Може да се добавят и подправки, който обичате.
Нареждаме...

Свинският врат се нарязва на тънки пържоли с дебелина около 1 см....

Поливаме с олио цялото месо от свински врат. Затваряме с капака.
Слагаме в студена фурна, студен съд....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 5
51
42
32
20
10
Дай твоята оценка: