Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Хапки от сърнаРибиците се нарязват на кубчета с размери 1 Х 1 см. приблизително и се осоляват и по желание олютяват.
Маслото се сгорещява в тиган и в него се...
Филе от сърнаОбезкостяваме месото и го нарязваме на малки бифтеци, начукваме, посоляваме, поръсваме черен пипер и натриваме с подправки.
Изпържваме месото...
2
Сърнешко месо с маслини
Смесвате продуктите за марината като зеленчуците режете на средно големи парчета, сварявате всичко заедно за 10 минути и след като изстине поставяте...
Пълнен бут от сърнаСварете марината за дивеч за 5-10 минути марината от водата, оцета, 1/2 л вино, нарязани едро морков и 1/2 глава лук, дафинови листа, карамфилчета...
3
Печен бут от сърнаВземаме месо от бута. Измиваме го хубаво и го начукваме, натъркваме го от всички страни със сол, червен пипер, дафинов лист.
Заливаме с кипящ...
1
Сърнешко бутче, печено на шиш
Шпиковаме сърнешкото бутче със сланината и го заливаме с марината, която сме приготвили от изброените продукти....
Сърнешко месо в тенджера под налягане
Подходяща гарнитура към сърнешкото е картофено пюре и зелена салата....
Печено филе от сърна по старинна френска рецепта
Лукът се реше на шайби. Смесва се с оцета, зехтина, солта, бялото вино и белия пипер и в тази смес се слага месото.
Оставя се да се маринова 4...
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 10
54
42
32
22
10
Дай твоята оценка: