Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински шишчета със зеленчуциСвинското месо се нарязва на еднакви малки парчета като хапки. Поръсват се със сол, черен пипер, малко чубрица и заливаме с домашно вино.
Оставят...
Вулканчета от свински бекон
Тиквичката се обелва и нарязва на ситно. Лукът се изчиства и нарязва на ситно. Сиренето се натрошава.
В тиган със загрята мазнина се запържват...
Свински ребра на скараАз обикновено слагам от съставките за маринатата на око, а и зависи какво количество ребра сте предвидили да печете.
Подгответе ребрата, като...
3
Свински рулца с беконНачукайте пържолите на тънко. Поръсете със сол и черен пипер на вкус. По желание може да добавите и други любими подправки - аз сложих малко чубрица...
1
Свински бъбреци в гювече
Бъбреците се варят подсолени, като им се обира пяната на всеки 10 минути.
Вече сварени ги нарязваме в тефлонова тавичка, добавяме праза, който...
Свински пържоли с медВ паничка смесете горчицата, меда, соевия сос и 2 с.л. олио.
Натъркайте хубаво пържолите с черен пипер, сол и суха мащерка.
С помощта на четка...
3
Свински джолан с виноМесото се измива и по повърхността му, от всички страни върху кожата, се правят леки разрези, колкото да се стигне до месото.
В купичка се слагат...
7
Свински джолан на фурна
Добре е преди да започнете да готвите да измиете месото. Измитите и подсушени джолани се подреждат в тава. Поръсват се със сол. При тях се добавят...
Най-сочните свински шишчета
Всички подправки се почистват хубаво. Месото се нарязва на средно големи кубчета и се слага в дълбок съд. Полива се с виното. Лимоните се нарязват...
Рейтинг
4
Общо гласували: 7
53
42
31
21
10
Дай твоята оценка: