Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Супа от свински момициИзмийте и накиснете с вода и 3 с.л. оцет свинските момици за 60 мин. След това ги измийте отново и оставете да се отцедят....
Бърз паниран свински дроб
Нарежете свинския дроб на парчета и го залейте с прясното мляко. Оставете го в хладилника за 1 час. Отцедете и подсушете....
Свински дроб по венецианскиИзмиваме и нарязваме свинския дроб. Посоляваме на вкус и поръсваме със смлян черен пипер....
1
Свински език с картофи
Слагаме свинския език в тенджера в подсолена вода да се свари, заедно с дафиновия лист, бахара и черния пипер на зърна....
Свински хапки с лимон
В йенска тенджера слагаме свинските хапки, поливаме ги със сока от лимона,
разбъркваме добре, слагаме олио и сол на вкус и отгоре нареждаме нарязаните...
Свински медальони на пара
Измивате ориза, заливате го с 400 мл вода, посолявате и го кипвате. Варите го 20 минути . Измивате, подсушавате, изчиствате месото от сланината и...
Свински кебап по Странджански
Месото се измива и нарязва на парчета и се поръсва с черен пипер. Запържваме го до зачервяване в мазнината.
Последователно прибавяме нарязаните...
Свински филенца с гарнитура
Нарязваме месото на тънки филенца. Овкусяваме го с подправките. Оставяне го в купа и добавяме соевия сос с разтворения в него мед. Оставяме ги в маринатата...
Свински пържоли по милански
Измиваме и начукваме добре пържолите.
Разбиваме яйцата на пяна. В отделна купа смесваме кашкавала и сухара.
Потапяме пържолите първо в яйцата...
Свински дроб и бъбрециВъв вряща и подсолена вода бланшираме дроба и бъбреците.
Нарязваме ги на хапки.
Запържваме ги с масло, добавяме сол и ги захлупваме да поврят...
1
Свински кебап с моркови
Свинското месо се нарязва на парчета и се поставя в дълбок съд да се запържи. Щом се запържи от всички страни, се прибавят нарязаните на ивици гъби...
Рейтинг
4
Общо гласували: 7
53
42
31
21
10
Дай твоята оценка: