Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински Специалитети

Свински Специалитети

Прегледай всички 249 избрани предложения за свински специалитети в Gotvach.bg.
Мариновани печени свински ребраМариновани печени свински ребраМахнете фолиото след изтичане на времето и запечете свинските ребърца до приятен златист загар. Сервирайте с подходяща гарнитура....
Свински бульон по селскиСвински бульон по селски
Свинският бульон се сервира много горещ....
Чорба от свински крачетаЧорба от свински крачета
15
Поднесете чорбата от свински крачета с пасиран чесън, оцет, чили и хрян по желание....
Супа от Свински ЧревцаСупа от Свински Чревца
Свинските черва се измиват и се обръщат, отново се мият и се трият със сол (сякаш перете пране)....
Свински Джолан по ЛовджийскиСвински Джолан по Ловджийски
2
Свинският джолан измийте и подсушете....
Руло от Свински ВратРуло от Свински Врат
Нарежете свинския врат на широки големи парчета и начукайте с малко сол. Овкусете каймата със подправки по ваш вкус....
Ветрило от свински вратВетрило от свински врат
Вземете цяло парче свински врат около 1. 5 кг. Нарежете го на тънки пържоли (около 1 см) като не стигате до края....
Свински език на скараСвински език на скара
В подсолена вода поставяме добре измития свински език и варим за около 20 минути....
Свински дроб в маринатаСвински дроб в марината
1
Нарежете дроба на малки хапки. Изрежете жилите. Сложете хапките в дълбока купа и залейте вщс топла вода, така че парчетата дроб да се покрити с вода...
Свински котлети с кашкавалСвински котлети с кашкавал
Взимаме свинските котлети, поставяме ги в найлоново пликче и леко ги начукваме с дървено чукче....
Свински кебап в стомнаСвински кебап в стомна
Нарязваме месото на средни парчета, а сланината - на дребно, поставяме ги в стомна за печене. Добавяме сол, черен пипер, бахар, дафинов лист, доматеното...
Свински гърди на фурнаСвински гърди на фурна
Добре измитите и отцедени свински гърди се накисват в марината и се оставят да престоят в хладилник за 3-5 часа....

Рейтинг

4
Общо гласували: 7
53
42
31
21
10
Дай твоята оценка: