Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Саралия баклаваПресяваме брашното със солта. Правим кладенче и в него сипваме оцета и яйцето. Като добавяме постепенно водата омесваме много меко тесто. Разделяме...
1
Точена баклаваС този сироп залейте охладената баклава и оставете на хладно да престои поне 12 часа, за да поеме и да се сиропира....
2
Агнешка баклава
Измиваме патладжана, обелваме и нарязваме на филийки. Изпържваме в загрято олио до златисто. Добавяме сол и пипер.
Нарязваме на ситно лука и чесъна...
Класическа БаклаваСтудената баклава се залива с горещия сироп, покрива се с кърпа и се оставя да престои поне 12 часа....
2
Ябълкова баклаваВодата се налива в тенджерка, добавя се меда, оставя се да кипне и както е горещ сиропът се налива върху баклавата....
1
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 8
55
42
31
20
10
Дай твоята оценка: