Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Пържи се в свинска мас, след което се прибавя 1 глава лук и чесънът.
Задушава се, докато омекне лукът....

Нарежете на хапки месото и сложете го в тенджера. После изчистете лукчетата и ги сложете върху месото....

През това време кипвам малко месото, прецеждам месото и го прибавям към лука с подправките....

Измиваме свинското месо и го нарязваме на жулиени.
В дълбок тефлонов съд на силен огън запържваме до златисто месото без мазнина....

Нарязваме свинското месо на кубчета и го запържваме в дълбока тенджера със сгорещеното олио за 6-7 минути....

1

Разбърква се добре, за да се сгъсти сосът, но да не загори и свинското месо с грах и картофи се сваля от котлона....

4

В огнеупорен съд с капак слагаме запържените хапки, обелените и нарязани картофи и задушените грах и лук....
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 10
55
41
32
22
10
Дай твоята оценка: