Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Великденски Обяд

Великденски Обяд

Разгледай всички 36 авторски предложения за великденски обяд в Gotvach.bg.
Амонячни курабийки за ВеликденАмонячни курабийки за ВеликденКурабийките за Великден се слагат в тава върху хартия за печене. Намазват се с разбито яйце и се поръсват със захар....
Двуцветни сладки за ВеликденДвуцветни сладки за Великден
Особено забавно е за децата да си измислят и сътворят тези лесни шарени великденски сладки (и естествено после бързо да ги изядат)....
Обикновени курабии за ВеликденОбикновени курабии за Великден
Обикновените курабии за Великден са много сполучливи....
Лесни курабийки за ВеликденЛесни курабийки за Великден
Вкусни великденски сладки, които не отстъпват по нищо на козунаците и панетонето. В киселото мляко се слага содата бикарбонат, за да шупне....
Масленки Гъбки за ВеликденМасленки Гъбки за Великден
Масленки Гъбки за Великден може да сервираме с украса по избор и да наредим до другите великденски сладки....
Кекс агънце за ВеликденКекс агънце за Великден
Кексът агънце за Великден е готов....
Рисувани яйца за ВеликденРисувани яйца за Великден
Сварете яйцата и ги оцветете в различните бои, разтворени в буркани според указанията на опаковката. Оставете яйцата да изстинат преди да започнете...
Козуначена диня за ВеликденКозуначена диня за Великден
3
В купа слагаме маята с 2 с.л захар и солта. Добавяме водата, разбъркваме и оставяме да шупне. Пресяваме брашното. В сместа с маята прибавяме яйцата...
Пухкав козунак за ВеликденПухкав козунак за Великден
Първо разтваряме маята в 50 мл от хладкото мляко. Пресяваме маята в подходящ съд и правим кладенче по средата. Постепенно слагаме една по една...
Вкусна тортa за ВеликденВкусна тортa за Великден
Аз съм използвала готови шоколадови яйца и заек и марципанови зайчета....
Дроб сарма за ВеликденДроб сарма за Великден
Нарежете агнешкия комплект за дроб сарма. Сварете го до пълна готовност в достатъчно количество вода, като междувременно премахвате образувалата се...
Лионски сладкиш за ВеликденЛионски сладкиш за Великден
Печем лионския сладкиш за Великден на 180 градуса около 30 минути....

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 10
55
45
30
20
10
Дай твоята оценка: