Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Меденки за ВеликденГотовото медено тесто се разточва на тънка кора и от него, чрез формички за сладки се изрязват зайчета, яйца, патенца и други подходящи форми за Великден...
Празнична питка Великден
От продуктите се омесва средно, към леко твърдо тесто. Маята предварително се активира с топлото прясно мляко и захарта. Омесеното тесто се оставя...
Козунак за ВеликденТестото омесих в кухненски робот.
Маята, 1 с.л. захар и 2-3 с.л. брашно и 200 мл от прясното мляко предварително оставям да се шупне.
В купата...
2
Зайчета за Великден
Пресейте брашното в купа и го смесете със сухата мая. Направете кладенче, в което чукнете яйцата, като отделите единия жълтък за намазване накрая;...
Питка за ВеликденПресяваме брашното в голям съд, прибавяме две яйца и от третото - само белтъка, киселото мляко, олиото, маята, захарта и солта.
Замесваме тесто...
2
Торта за ВеликденОтделят се жълтъците от белтъците на яйцата. Жълтъците се разбиват с олиото, а белтъците се разбиват на сняг със захарта. След това се смесват и се...
6
Яйца за ВеликденСварете яйцата за 10-15 минути, като задължително сложите някакъв плат на дъното на съда.
Боите разтворете според указанията на опаковката. Вземете...
1
Курабийки за ВеликденРазбийте яйцата със захарта и добавете киселото мляко с разтворената в него сода. Сипете олиото, лимоновата кора, ванилията и постепенно брашното...
4
Сладки за Великден
Сладките за Великден се пекат доста бързо и трябва да внимавате да не ги прегорите....
Кекс за Великден
Сложете кекса за Великден да се изпече в предварително загряна на 170 градуса фурна за около 1 час или малко по-малко....
Внимание! Румънско агнешко залива пазара за ВеликденПо-малко от месец остава до деня, в който православните християни отбелязват Великден. По традиция на този ден на всяка трапеза присъстват красиво...
1
Троянско агнешко ще напълни магазините за Великден
За великденските празници тази година родните хранителни вериги ще ни предлагат прясно агнешко месо от Троян....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 10
55
45
30
20
10
Дай твоята оценка: