Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Добре изчистените и измити субпродукти (свинска глава, свински уши и свински крака) се слагат в голяма тенджера, заливат с подсолена студена вода...

Измиваме и почистваме булгура.
Нарязваме лука на дребно и го задушаваме в олиото, прибавяме и булгура.
Към полуизпържената смес добавяме нарязаните...

Измиваме, изчистваме и режем праза на колелца. В дълбока тенджера загряваме олиото и задушаваме праза и ориза.
Прибавяме червения пипер и разбъркваме...

Измиваме и посоляваме агнешкото месо.
Попарваме дреболиите с подсолена вода. Нарязваме ги па ситно и посоляваме на вкус.
В тенджера със сгорещеното...

Режем месото на кубчета.
Измиваме и изчистваме свинските сърца и черен дроб, нарязваме ги.
В сгорещената мазнина пържим месото и добавяме сърцата...

4

Този ароматен Добруджански кебап с гъби е готов и може да му се насладите....

3

Забележка: Телешкото с ориз по добруджански може да се направи и в гювечета....

Месото нарязваме на порции. Запържваме го в олиото. Вадим месото.
В същата мазнина запържваме последователно лука, нарязаните чушки и домати, почистения...
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 5
51
42
31
21
10
Дай твоята оценка: