Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Разликата между бабек и суджук е тази, че в бабека месото се накълцва.
Накълцваме си месото и посоляваме също и прибавяме останалите подправки....

4

Месото се реже на парчета заедно с костите. Доматите се настъргват и се смесват с нарязаните на ситно зелени подправки, черния пипер, солта и олиото...

Има много начини и рецепти за правене на пача, но това е типична пача, която се прави в Добруджанския край през зимата. Яде се замръзнала....

1

3

В тавата, в която ще се пекат картофите, се задушат нарязаните лук и морков. Към тях се прибавят изчистените, измити и нарязани на по-едри парчета...

Този ароматен Добруджански кебап с гъби е готов и може да му се насладите....
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 5
51
42
31
21
10
Дай твоята оценка: