Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Костур по Италиански
Готовият костур по италиански сервирайте топъл в компания със свежа салата и хубаво бяло вино.
Добър апетит!...
Италиански шоколадови бисквити
Брашното, какаото, бакпулверът и солта се пресяват в купа.
В друга купа се чукват яйцата, прибавя се ванилията, кафе, ром, захарта.
Всичко...
Традиционни италиански еклериС нож разрежете италианските еклери на две. Напълнете с разбитата сметана и полейте с шоколада....
1
Италиански плосък хлябПресейте брашното.
Добавете солта, зехтина и бакпулвера.
Налейте водата /добре е да бъде хладка/, разбъркайте и омесете меко тесто.
Покрийте...
1
Омлет по италиански
Този омлет по италиански е една чудесна закуска за началото на деня. Да ви е сладко!...
Италиански ябълков щрудел
Извадете изпечения италиански ябълков щрудел и веднага поръсете с пудра, примесена с една ванилия захар....
Италиански коледни ромбчета
Печете бисквитите в предварително загрята на 170°С фурна за 20-22 минути
Щом се опекат, преместете италианските коледни ромбчета върху решетка,...
Манатарки по италиански
Почистваме гъбите и ги сваряваме за 15-20 минути с подсолена вода, отцеждаме ги и ги задушаваме в маслото.
В тенджера сгорещяваме олиото, прибавяме...
Италиански млечен крем
Една чаша от млякото се затопля с канелата и ванилията. Останалото мляко се смесва с нишестето. Жълтъците се разбиват със захарта, добавя се млякото...
Гъби по италианскиНарежете или смелете лука и чесъна и ги запържете в зехтин за около 3 минути. Добавете нарязаните гъби, разбъркайте и гответе на среден огън 5 - 10...
2
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 6
53
42
30
21
10
Дай твоята оценка: