Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да Приготвим Скариди

Как да Приготвим Скариди

Разгледай всички 56 подбрани съвети за как да приготвим скариди в Gotvach.bg.
Тигрови скариди в тиганТигрови скариди в тиганСкариди ще се готви в черупката, те не трябва да бъдат почистени....
Фламбирани скариди с узоФламбирани скариди с узо
Слага се капак и се оставя скаридите да се задушават още няколко минути, докато сменят цвета си. Поднасят се със свежа салата....
Скариди с пикантен колбасСкариди с пикантен колбас
Покрийте тигана и оставете да къкри леко, докато скаридите омекнат, но не ги разбърквайте, а от време на време разклащайте тигана....
Панирани скариди с корнфлейксПанирани скариди с корнфлейкс
Скаридите се почистват и се варят в малко вода до готовност. Оставят се да се отцедят....
Скариди в червен сосСкариди в червен сос
С цялата тази смес след това се поднасят вече изстиналите скариди....
Скариди в хрупкаво тестоСкариди в хрупкаво тесто
В дълбок тиган загрявате зехтина толкова, че парченце хляб да става кафяво за 1 минута....
Чеснови скариди с артишокЧеснови скариди с артишок
Първо, махнете черупките на скаридите и ги почистете, но оставете опашките. След това ги смесете с чесъна, лютата чушка и половината зехтин....
Пикантни скариди с лаймПикантни скариди с лайм
Добавете маслото и го разтопете, прибавете нарязаната люта чушка и скаридите. Запържете за 1-2 минути....
Скариди с жива бираСкариди с жива бира
Измиваме скаридите. Накълцваме чесъна....
Пикантни скариди с пастаПикантни скариди с паста
1
Точно преди да сервирате, сипете скаридите с маринатата и в тенджерата с виното, кипнете и добавете филето и рибения бульон....
Скариди с прясно млякоСкариди с прясно мляко
Всяка скарида потапяйте първо в млечната смес, а след това в брашното. Загрейте олиото до 180 градуса и пуснете да се изпържат....
Скариди с кокосово млякоСкариди с кокосово мляко
Важно е чесънът да не прегори - не трябва да покафенява. Ако това се случи, ястието ще горчи! Сега запържете скаридите....

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка: