Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Смесваме остатъка от смлените домати с едросмляната лютеница. Заливаме чушките отгоре. Ръсим с 3 с.л. олио....

3

Чушките и доматите смиламе на машинка за мелене на кайма, за да се получи едро мляна лютеница....

Вземаме в средна тава и нарязваме наденицата на кръгчета и слагаме там запържения лук и лютеницата и разбъркваме и слагаме малко олио отгоре....

1

5

Когато е готова, поръсете лютеницата с магданоз, затворете капака и оставете да изстине.
Домашната лютеница в хлебопекарна е готова....

Домашната лютеница в тенджера се насипва в бурканчета и се кипват за 10 мин....
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 8
53
42
32
21
10
Дай твоята оценка: