Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Пържи Шаран

Как се Пържи Шаран

Прегледай всички 36 избрани предложения относно как се пържи шаран в Gotvach.bg.
Никулденски шаран в тестоНикулденски шаран в тестоШаранът се измива, почиства се и се посолява, напълва се с плънката, зашива се и се увива в тестения лист....
Шаран с червен пиперШаран с червен пипер
Изпържваме ситно нарязания лук в мас до пожълтяване, снемаме от огъня, прибавяме червения пипер, нарязаните порции шаран и задушаваме под похлупак...
Шаран в бирен сосШаран в бирен сос
Сосът се пасира и с него се поливат парчетата шаран....
Шаран с пикантен сосШаран с пикантен сос
Шаранът се изчиства, нарязва се на парчета и се измива. Посолява се, овалва се в брашно и се пържи в силно сгорещена мазнина....
Пълнен шаран в тестоПълнен шаран в тесто
1
Увиваме шарана с приготвената кора и печем в предварително загрята на 180 градуса фурна до готовност или около 40 минути....
Шаран в ароматен сосШаран в ароматен сос
Нарязвате лука на ситно и го задушавате в зехтина и малко вода. Прибавяте брашното и нарязания чесън. Подправяте с черен, червен пипер, бахар,...
Пълнен шаран с орехиПълнен шаран с орехи
Правят се три разреза отгоре. Отгоре върху пълнения шаран се нареждат лозови листа. Залива се с малко вода....
Шаран с хрупкава коричкаШаран с хрупкава коричка
Котлетите шаран се измиват под течаща вода и отцеждат....
Печен шаран с подправкиПечен шаран с подправки
Печеният шаран с подправки е готов. Ако ви харесва тази рецепта, опитайте следващия път и пълнен шаран, така удоволствието е 2 в 1....
Пържен шаран с бираПържен шаран с бира
2
Всяко парче шаран се овалва, леко се изтупва от излишното количество и се пържи до златист цвят и от двете страни....
Шаран с лимецова панировкаШаран с лимецова панировка
Панираната риба се поднася със сочна зелена салата. Шаран с лимецова панировка - вкусна идея за любителите на здравословни рецепти с риба....
Шаран с кафяв оризШаран с кафяв ориз
За около час печеният шаран е готова....

Рейтинг

4
Общо гласували: 10
54
44
30
22
10
Дай твоята оценка: