Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Пържи Шаран

Как се Пържи Шаран

Прегледай всички 36 избрани предложения относно как се пържи шаран в Gotvach.bg.
Шаран с кафяв сосШаран с кафяв сосШаранът се нарязва на парченца и се оставя за 4 часа в марината, приготвена от лимона, дафиновия лист, сол, черен пипер, вино и оцет....
Никулденски шаран с орехиНикулденски шаран с орехи
Шаранът се изчиства от люспите и хрилете. Прави се разрез откъм гърба и внимателно се изчистват вътрешностите /костите бодат/....
Шаран с кафяв оризШаран с кафяв ориз
За около час печеният шаран е готова....
Шаран в тесто (Рибник)Шаран в тесто (Рибник)
Шаранът се почиства и се измива хубаво. За предпочитане е да бъде над 3 кг и задължително да има люспи....
Паниран шаран с корнфлейксПаниран шаран с корнфлейкс
Оваляме парчетата от шарана в яйцето и подправките, после в сместа с конфлейкса и царевичното масло и пържим в предварително загрята мазнина....
Шаран в доматен сосШаран в доматен сос
1
Почистваме шарана добре. Посоляваме и го слагаме в подходяща тава....
Шаран с пикантен сосШаран с пикантен сос
Шаранът се изчиства, нарязва се на парчета и се измива. Посолява се, овалва се в брашно и се пържи в силно сгорещена мазнина....
Никулденски шаран с картофиНикулденски шаран с картофи
Поднесете Никулденския шаран с картофи с бяло вино!...
Задушен шаран в бираЗадушен шаран в бира
Нарязваме изчистения и измит шаран на порции. В тенджера с олиото запържваме нарязания на колелца лук и целината, скълцана на ситно....
Печен шаран в кораПечен шаран в кора
Оставя се да престои 20 минути и се разточва на тънка кора. Намазва се с мазнина и върху нея се слага шаранът....
Шаран в ароматен сосШаран в ароматен сос
Нарязвате лука на ситно и го задушавате в зехтина и малко вода. Прибавяте брашното и нарязания чесън. Подправяте с черен, червен пипер, бахар,...
Шаран с доматен сосШаран с доматен сос
Нарязвате на порции шарана, посолявате и го подреждате в широка тенджера. Режете лука на филийки и го слагате вътре....

Рейтинг

4
Общо гласували: 10
54
44
30
22
10
Дай твоята оценка: