Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Пържи Шаран
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
ШаранЗа Никулденския шаран
Светлата и вкусна традиция, на Никулден да хапваме печен, пълнен или пържен шаран, е обвързана с интересна легенда....
Шаран в кораНамазняваме я и върху нея поставяме намазнения също шаран.
Кората се сгъва като и се придава форма на риба....
2
Шаран в бира
Шаранът се изчиства от люспите и вътрешностите, отрязват се опашката и главата. Рибата се реже на парчета.
Беконът се нарязва тънко....
Шаран в тенджера
След като се позапържи се залива с малко вода и бялото вино.
Нарязаната риба се пуска в получения сос и се слага да ври на тих огън....
Шаран с елда
Сложете пълнения шаран да се изпече 2 загряна на 180-200 градуса фурна за около 45 минути или до готовност....
Шаран с Галета
Загрейте олио в дълбок тиган и изпържете парчетата шаран на не много силен котлон, защото галетата по-бързо прегаря от брашното....
Рейтинг
4
Общо гласували: 10
54
44
30
22
10
Дай твоята оценка: