Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Мариновани ЯбълкиЗа да си направим мариновани ябълки, най-подходящият съд е трилитров буркан.
Измиваме ги добре, подсушаваме и ги напълваме в буркан....
Мариновани домати
Поставете го на хладно място (ако е лято, в хладилник), 12 часа, след което обърнете буркана, за да се мариноват и горните слоеве домати, а след още...
Мариновани джанки
Измиваме джанките. Обелаваме големите глави с чесън. Преценяваме колко буркани ще са ни нужни и правим марината. Кипваме марината.
Във всеки буркан...
Мариновани ребърца
Медът се разбива със соевия сос, лютия червен пипер и оцета.
Горчицата се разбива с водата и се прибавя към сместа. Ребрата се измиват, подсушават...
Мариновани броколиБроколите накъсваме на розички и бланшираме в солена вода за около 3-4 минути.
В съд поставяме всички продукти за марината и разбъркваме добре....
3
Мариновани морковчета
Морковите обелете и нарежете на лентички. Осолете ги.
Изцедете сока на лимоните. По-добре купете фреш лимони, за да са по-сочни. Прибавете и меда...
Мариновани зеленчуци
Бланширайте в подкиселена и подсолена вода краставичките за 2-3 минути. Бланширайте и карфиола, лука, зеления фасул и морковите.
Разпределете...
Мариновани сливи
Измийте сливите и ги набодете на няколко места с игла. От останалите продукти сварете марината.
Разпределете сливите в буркани, залейте ги с горещата...
Мариновани сардини
Сервирайте маринованите сардини заедно с тяхната марината и гарнирайте с печения лук, чушката и домата....
Мариновани сърнели
Сърнелите се почистват и се измиват. Варят се десетина минути във вода и се изваждат от нея. След това на котлона се възвира марината от посочените...
Мариновани чушки
Предварително загрявате грила на висока температура. Запечете чушките за 8-12 минути, докато почернеят. След като са готови, ги покрийте с кърпа или...
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 6
51
43
30
22
10
Дай твоята оценка: